HELAL OLSUN SANA

3.03.2016 10:02:20

Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva, Kayseri´de 2 gün boyunca konferanslar verdi, şehit ailelerini ziyaret etti, mesajı netti: ? İki devlet, bir millettiz. Bu toprakları kimse bölemez, gerekirse sınırlar dışında yaşayan milyonlarca Türk, Türkiye için müca

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, 2 günlük Kayseri ziyaretinde şehit ailelerini de unutmadı.  Diyarbakır´ın Sur ilçesinde şehit olan Astsubay Burhan Kaplan´ın ailesini ziyaret etti.

Türkiye-Azerbaycan İlişkileri ve Karabağ konulu konferanslar vermek için Kayseri´ye gelen Azerbaycan Milletvekili ve Türkiye- Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Üyesi Ganire Paşayeva, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş ile beraber Diyarbakır´ın Sur ilçesinde devam eden operasyonda şehit olan Astsubay Burhan Kaplan´ın Ağırnas mahallesinde bulunan evini ziyaret etti. Şehidin annesi Akkadın Kaplan ve babası Aytüner Kaplan ile yakından ilgilenen Paşayeva, "Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum, başımız sağ olsun? dedi.

Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinde, bir millet iki devlet olduğunu belirten Paşayeva, tüm alanlarda ilişkilerin her geçen gün daha da güçlendiğini ifade etti. 



Anahtar Kelimeler: HELAL OLSUN SANA