KAYMEK´in kurdele nakışı sergisi açıldı

20.12.2017 11:21:03

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu´nun Markası haline gelen KAYMEK, el emeği göz nuru eserlerle sergiler açmaya devam ediyor. Kurdele Nakışı Sergisi´nin açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik´in katılımıyla yapıldı. İkbal Çeli

Sanat ve mesleki eğitimde Anadolu´nun Markası haline gelen KAYMEK, el emeği göz nuru eserlerle sergiler açmaya devam ediyor. Kurdele Nakışı Sergisi´nin açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik´in katılımıyla yapıldı. İkbal Çelik, açılışta yaptığı konuşmada stresi olanları KAYMEK´e davet etti. 
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Kayseri Park AVM´de Kurdele Nakışı Sergisi açtı. Serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik yaptı. 200´e yakın eserin ter aldığı sergiyi katılımcılarla birlikte gezen İkbal Çelik, KAYMEK kurslarına ilişkin de açıklamalarda bulundu. KAYMEK´in geniş bir aile olduğunu ifade eden Çelik, tüm çalışanların özveriyle gayret gösterdiklerini söyledi. KAYMEK kurslarına katılan hanımların da aile ortamında çok güzel ürünler ortaya koyduklarını dile getiren İkbal Çelik, ?KAYMEK´e gelenlerde stres kalmıyor. Stresli olanları KAYMEK´e bekliyoruz. Kurslardan çok mutlu şekilde ayrılırlar diye düşünüyoruz. KAYMEK´te bir aile sıcaklığı var. KAYMEK ile tanışmayanların gelip görmelerini ve burayı keşfetmelerini öneriyorum? diye konuştu.