Ulaşım yatırımları bir bir tamamlanıyor

28.09.2018 16:42:18

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşımının çok daha rahatlatılması için yatırımlarını bir bir hayata geçiriyor. Kayseri´ye kazandırılan en önemli yatırımlardan olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´nın Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı

Büyükşehir Belediyesi, Sivas Caddesi, Kızılırmak Caddesi, Mustafa Şimşek Caddesi ve Talas Bulvarı´nı büyük ölçüde rahatlatacak olan 50 metrelik Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´nın Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´ndan Aşık Veysel Bulvarı´na olan bölümünü de trafiğe açtı. Bulvarın daha önce eski Tavlusun Caddesi olarak bilinen bölümü de trafiğe açılmıştı. Bulvar üzerindeki Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın katlı kavşağının üstü tamamlanırken altındaki çalışmalar sürüyor.

/resimler/2018-9/28/1645100604570.jpg

Büyükşehir Belediyesi, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´ndan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´na giriş ve çıkışı sağlayan alt geçitleri de tamamlayarak trafiğe açtı. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´ndan Erciyes Üniversitesi ve Talas güzergahına gitmek isteyenler artık Kartal Kavşağı ve Talas Bulvarı´nı kullanmadan alt geçitten geçmek suretiyle Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´nı kullanabilecekler. Üçer şeritli 50 metrelik yolu kullananlar kısa sürede Talas´a ulaşma şansına sahip oluyorlar. Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı´ndan Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´na çıkacaklar ise Büyükşehir Belediyesi istikametine gitmek için yan yolu, Kartal Kavşağı istikametine gitmek için ise alt geçidi kullanabiliyorlar.