YOLSPOR ?KAPI´ GİBİ

18.12.2017 10:00:38

Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Kayseri Yolspor rakibi Real Çelik Kapıspor´u Tolga Kara ve Halil Yozgat´ın golleri ile 2-1 mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladı.

 

STAT: Erkilet Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Nuri Karahançer *** Ö.Hürcan Yücel *** Şeymanur Çakmak ***

SAHA KOMİSERİ: Ceyhun Denli

KAYSERİ YOLSPOR: Batuhan Yıldırım *** Batuhan Çelik *** Yunus Emre Gürkan *** Levent Karabacak *** Cemal Tavran *** Gökhan Çepik *** (Dk.90 Abdullah Aydilek *) Halil Yozgat *** Tolga Kara *** (Dk.86 Fatih Kılın *) Ahmet Emin Ayata *** Can Ölçer *** (Dk.65 Beytullah Özcan **)

REAL ÇELİK KAPISPOR: M.Raşit Akdoğan ** Ozan Horoz * (Dk.90 İlhan Göktekin *) Fazıl Burak Peker **  Murat Şen ** Fatih Ülker * Mesut Dalkıran * (Dk.85 Ömer Bozkuş *) Mehmet Ali Öncü ** Erman Deveci ** Kasım Alıcı ** Murat Sıvacı ** Adem Şener * (Dk.70 Barış Düğerci *)

GOLLER: Dk.35 Tolga Kara, Dk.72 Halil Yozgat (Kayseri Yolspor) Dk.44 (pen) Kasım Alıcı (Real Çelik Kapıspor)

Süper Amatör Küme´nin 13.haftasında zirveyi yakından ilgilendiren zorlu doksan dakikada gülen Kayseri Yolspor oldu. Erkilet Stadı 2 Nolu Sahada oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan Kayseri Yolspor ile Real Çelikspor müsabakasında 3 gol atılırken iki takımda birçok pozisyondan yararlanamadı. İlk yarıda Tolga Kara ve Kasım Alıcı´nın golleri ile 1-1 tamamlanırken ikinci yarıda rakibi karşısında ilk yarıda olduğu gibi istekli olan Kayseri Yolspor 72.dakikada bulduğu golle doksan dakika sonunda sahadan 3 puanla ayrılan ekip oldu ve devreye moralli girdi. Real Çelik Kapıspor ise aldığı bu mağlubiyetle 28 puanla kaldı ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. (Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: YOLSPOR KAPI GİBİ