ADNAN İNCETOPRAK, TALAS İÇİN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

21.11.2023 18:57:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını alan Adnan İncetoprak, ardından genel merkezde aday adaylığı başvurusunu yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını alan Adnan İncetoprak, ardından genel merkezde aday adaylığı başvurusunu yaptıAdnan İncetoprak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Talas ilçesi Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatını yaptı. Bugün Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nde önce Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin elini öperek hayır duasını alan Adnan İncetoprak, ardından MHP’den Talas Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. 

Genel Başkan Bahçeli’nin ardından MHP Genel Başkan yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve yine Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile bir araya gelen Adnan İncetoprak, görüş alış verişinde bulundu.  Kayseri'nin sevilen isimlerinden olan Adnan İncetoprak, MHP İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yerine getirdikten sonra MHP 28. dönem Kayseri 3. sıra milletvekili adayı olmuştu. Partinin her kademesinde görev alan ve tabanın da sevgisini kazanan Adnan İncetoprak’ın Talas’tan Cumhur İttifakı’nın aday adayı olarak başvurusunu yapması parti içinde memnuniyet ile karşılandı. Talas’a Üç Hilal’i dikmeye talip olduğunu dile getiren Adnan İncetoprak, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin kabulü beni onore etti. Sayın Genel Başkanımızın hayır duaları ile çıktığımız bu yolda Talas için gece gündüz çalışmaya talibiz” dedi.