Adnan İncetoprak, vatandaş ile iç içe

25.04.2023 00:30:00

MHP Kayseri Milletvekili Adayı Adnan İncetoprak, vatandaşlarla iç içe seçim çalışmalarını sürdürürken, son olarak tramvayda yolculuk ederek hem sohbet etti hem dert dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Adnan İncetoprak, seçim çalışmalarında çıtayı yükseltti. Adeta gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalmadık kapı bırakmayan İncetoprak’ın bu çalışmaları vatandaşların ilgisini görüyor.  Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kayseri’de birinci parti yapmak adına gecesine gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren Adnan İncetoprak, gittiği her yerde bir oy MHP’ye bir oy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a istiyor. Bayram boyunca dinlenmeden çalışmalarını sürdüren İncetoprak’ın gezilerinde kullandığı birleştirici ve bütünleştirici dil ise vatandaşlardan tam not alıyor. Vatandaşların özlediği bir dil kullanması ile gittiği her yerde önemli bir ilgi gören Adnan İncetoprak’ı son olarak tramvayda görenler şaşırdı. 

Organize Sanayi-İldem hattında hizmet veren tramvaya binen Adnan İncetoprak burada vatandaşlarla sohbet etti. Tramvayda karşılarında milletvekili adayını görenler ise, “Halkın içinden biri olduğunu bildiğimiz Adnan İncetoprak’ı hiç beklemediğimiz bir anda karşımızda gördük. Vatandaşların büyük bir bölümünün kullandığı tramvayda yolculuk etmesi, bizlerle sohbet etmesi, dertlerimizi dinlemesi kendisinin halkın içinden biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizi yanıltmadı, oylarımızı hak ettiğini gösterdi” şeklinde konuştular. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde, sokak ve toplu taşıma araçlarında vatandaşlar ile bir araya gelmeye özen gösteren Adnan İncetoprak ise, “Biz halkın içinden geldik. Şaşırılacak bir şey yok. Bugüne kadar vatandaşlarımız böyle bir aday görmemiş olabilir ama bizler günlük hayatımızda da böyleyiz” dedi. 



Anahtar Kelimeler: Adnan İncetoprak vatandaş