AGD KAYSERİ YAZ KURSU DOLU DİZGİN

2.08.2016 10:43:36

Anadolu Gençlik Derneği yıllardır olduğu gibi bu yıl da sevgi ve kardeşlik temelleri için ?Yaz Etkinlikleri? düzenliyor.

 

 7-15 yaş arası öğrenciler için düzenlenen etkinliklerde Kur´an-ı Kerim, Peygamber Efendimizin Hayatı, İlmihâl, Temel Dînî Bilgiler ve İslam Coğrafyası gibi dersler veriliyor. Yaz Etkinlikleri kapsamında çocuklarımızın, eğitim öğretim yılının yorgunluk ve stresini atmaları için futbol, yüzme, at binme, gezi, piknik vb. gibi sosyal faaliyetler de düzenleniyor.

 

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şube Başkanı Av. Vacit Kip, yaz kursuyla ilgili bilgi vererek ?Çocuklarının yaz aylarını dolu geçirmesini,  iman, ahlâk ve millî şuur ile donanmasını istiyoruz.? dedi. Her sene öğrencilere yaz süresince ahlak ve maneviyat ağırlıklı kurs veren dernek adına konuşan Kayseri şube başkanı Av. Vacit Kip, ?Kayseri´deki gençlerimizin iyi yetişmesini temele alarak yapmakta olduğumuz faaliyetlerin bir yenisini daha düzenliyoruz. ?Sizin en hayırlınız insanlığa faydalı olandır´ düsturuyla hareket etmeye çalışıyoruz. Okul içerisinde verilecek eğitimle ve özel öğretim alan eğitmenlerimizin eğitimiyle bu sene daha da iddialıyız. Gençlerimize kaliteli bir eğitim vermeye gayret ederiz. İnançlı kadrolarımızla bu işi en güzel şekilde tamamlamaya gayret edeceğiz" dedi.

 

Vacit Kip, ?Kursumuzun üçüncü haftasına da başladık. Alanında uzman bireylerin komisyonluğunda hazırladığımız programımızı uygulamaya başladık. Anadolu Gençlik Derneği Yaz-Et programlarına katılımcı gençler başta Kuran-ı Kerim olmak üzere İslam inancına teşkil eden değerlerle buluşurken, bunu yanında sosyal etkinliklerle yaz tatilini en güzel şekilde değerlendiriyorlar. Şu ana kadar Ekrem Adıgüzel hocamız eşliğinde Hat sanatı, erkeklere ve bayanlara özel yüzme havuzlarında yüzme keyfi, at binme, halı saha, piknik organizasyonları ve kültür gezileri düzenledik. Bunu genişleterek devam ediyoruz. Velilerimizin bizden memnuniyetlerini dile getirmeleri derneğimiz için çok önemli.? ifadelerini kullandı.

Beş hafta süreceği belirtilen kurs, tiyatro salonunda düzenlenecek kapanış programıyla son bulunacak.



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ KURSU DOLU DİZGİN