AGÜ Öğretim Üyelerine Ödül

12.06.2017 14:01:08

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. V. Çağrı Güngör ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Önen, İstanbul´da British Council (Katip Çelebi-Newton Fund) tarafından düzenlenen progra

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. V. Çağrı Güngör ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Önen, İstanbul´da British Council (Katip Çelebi-Newton Fund) tarafından düzenlenen programda en iyi araştırma ekibi ödülüne layık görüldüler. 
İngiltere ile Türkiye arasında imzalanan Newton-Katip Çelebi Fonu Programı kapsamında, İstanbul´da düzenlenen ?Intelligent Infrastructures for Sustainable and Resilient Future Energy Systems? adlı çalıştayda AGÜ öğretim üyelerinin ortaya koyduğu iş fikri tüm iş fikirleri arasından birinci seçilerek ödüle layık görüldü.
İngiltere´nin ve Türkiye´nin önde gelen üniversitelerinin içinde bulunduğu çalıştayda, Doç. Dr. V. Çağrı Güngör ile Yrd. Doç. Dr. Ahmet Önen´in sunduğu Ar-Ge proje fikri Kayseri´ de büyük baş hayvan atıklarından elde edilecek biyo-enerji üzerine odaklanıyor.
Rektör Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, bu başarılarından dolayı Doç. Dr. V. Çağrı Güngör?ü ve Yrd. Doç. Dr. Önen´i kutlayarak AGÜ´nün, nitelikli öğretim üyeleriyle topluma fayda sağlayacak teknoloji üretme vizyonuyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.



Anahtar Kelimeler: Öğretim Üyelerine Ödül