AGÜ AVRUPA SINAVINDA

9.02.2015 22:35:45

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TBKL) temsilcimiz Abdullah Gül Üniversitesi yarın sahasında ve taraftarı önünde Avrupa Ligi B Grubunda 13.maçında Rusya ekibi Nadezhda Orenburg takımını ile karşı karşıya gelecek.

Ligde hafta sonu Hatay Büyükşehir Belediye’yi 71-67 mağlup ederek ligde yoluna kayıpsız devam eden temsilcimiz AGÜspor Avrupa Liginde yarın 13.maçında 7.galibiyetini arayacak. Avrupa Ligi B Grubunda oynadığı 12 maçta 6 galibiyet ve 6 mağlubiyet alan Abdullah Gül Üniversitesi yarın Rus rakibi Nadezhda Orenburg takımını mağlup ederek çıkışını devam ettirmek istiyor. Yarın Kadir Has ve Kongre Merkezi Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Dün yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar maç saatini bekliyor.

Avrupa Liginde yolumuza devam etmek için Nadezha Orenburg maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini belirten Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, “  Ligde aldığımız Hatay galibiyeti ile morallerimizi üst seviyeye çıkardık. Yarın taraftarımızın desteği ile Rus rakibini mağlup ederek Avrupa Liginde bir basamak daha yukarı çıkmak istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak ama taraftar ve saha avantajımızı kullanarak rakibimizi yenmek istiyoruz” dedi.

(Spor Servisi)