AGÜ´NÜN FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

4.08.2016 09:27:32

Abdi İpekçi Spor Salonu´nda gerçekleştirilen kura çekimine AGÜspor adına Başantrenör Ayhan Avcı katıldı. Temsilcimiz ligin ilk haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyepor ile karşılaşacak

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde 2016-17 sezonu fikstürü bugün yapılan kura çekimi sonucunda belli oldu. Tören, 15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye´nin birlik ve bütünlüğünün yanı sıra başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Milletin Meclisi´ne, devletin askeri-sivil tüm kurumlarına saldıran, vatan evlatlarına kurşun sıkacak kadar gözü dönmüş hain çete mensuplarının püskürtüldüğü bu büyük dayanışmada şehit düşenler için yapılan 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Abdi İpekçi Spor Salonu´nda gerçekleştirilen ve TBF TV´den de naklen yayınlanan kura çekimine, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Akın, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş, TBF yetkilileri ve Bilyoner.com KBL´de mücadele eden takımların temsilcileri katıldılar. TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş´ün 2016-2017 sezonu ile ilgili verdiği bilgilerin ardından gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda ilk hafta eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Galatasaray-MBK Doğuş Hastanesi

Girne Üniversitesi-Tosyalı Toyo Osmaniye

İstanbul Üniversitesi-Adana ASKİ

Samsun Canik Bld.-AGÜ Spor

Mersin Bşb.-Beşiktaş

Botaş -Hatay Bşb.

YDÜ BGD -Fenerbahçe

Fikstür çekiminin ardından ilk hafta eşleşen takımların temsilcileri kısa konuşmalarla yeni sezon öncesi bütün takımlara şans dilediler. (Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU