AK PARTİ´DEN, GÜVEN´E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2.10.2015 08:27:45

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekili adayı Kadir Can Gökalp, ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Okutan, tarafından, Kayseri İl Müftülüğü´ne atanan Doç. Dr. Şahin Güven´e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

 
İl Müftüsü Doç Dr. Şahin Güven´e yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Özden, "Şahin Güven´in alanında oldukça başarılı olduğunu biliyoruz. Kayseri için de önemli çalışmalar ve projeler yapacağına güvenimiz tamdır. Bu vesile ile, emekliye ayrılan eski Müftümüz Ali Maraşlıgil´e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kayseri için güzel hizmetler ve projelerimiz var. İlk projemiz engellilere yönelik olacak. İşitme engeli olan kardeşlerimize yönelik projemizde, hocamız Cuma hutbesini okurken, bizim belirlediğimiz bir arkadaşımızda beden dili ile hutbeyi işitme engelli kardeşlerimize aktaracak. Bu uygulamamız ilk olarak üç camimizde başlayacak. Bundan sonra da engelli kardeşlerimize yönelik çeşitli çalışmalarımız olacak" şeklinde konuştu.