Aysun-Ali Kocatepe´den Gündoğarken´li veda

14.12.2017 10:20:11

ANKAmall müzik söyleşileri kapsamında her hafta bir ünlüyü konuk eden Aysun-Ali Kocatepe çifti, Şeşen kardeşleri ağırladığı muhteşem gösteri ile veda etti.

ANKAmall müzik söyleşileri kapsamında her hafta bir ünlüyü konuk eden Aysun-Ali Kocatepe çifti, Şeşen kardeşleri ağırladığı muhteşem gösteri ile veda etti.

Dillerden düşmeyen şarkılara imza atmış, Türkiye´nin en önemli müzik adamları arasında gösterilen Ali Kocatepe ve Aysun Kocatepe çifti, Burhan ve Gökhan Şeşen ile uzun zaman hafızalardan silinmeyecek bir gösteri gerçekleştirdi.  Önümüzdeki yıl müzik yaşamlarının 35. yılını kutlayacaklarını söyleyen Şeşen kardeşler, anılarını ve şarkılarının hikayelerini anlattıkları söyleşide unutulmaz şarkılarını da izlemeye gelen konuklarla birlikte seslendirdiler.

Ali Kocatepe, dört haftadır ünlü konuklarıyla birlikte sergiledikleri öykülü müzikli söyleşinin son haftasında Gündoğarken ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek şöyle konuştu:

?Bu toplantılar çok kıymetli; aynı zamanda da önemli bir fırsat? Sanatla insanları buluşturan, yakınlaştıran etkinlikler çok değerli. Burada olmamızı sağlayan, sizlerle bir araya getiren yönetime, ECE Türkiye´ye çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük kitlelere de konserler veriyoruz ama burada daha yakın, samimi bir ortam oluşuyor.?

Son olarak Gündoğarken´in konuk olduğu ve 1 aydır devam eden müzikli öykülü gösteriler önceki haftalarda da sevilen sanatçılar Özgün ve Betül Demir´i ağırladı. Başkentlileri uzun bir müzik yolculuğuna çıkaran gösteriler büyük ilgi ve katılımla son buldu.