BAKİ ERSOY’DAN FETÖCÜ HAİNLERE SERT TEPKİ

23.07.2020 13:35:00

Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy, "15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin ardından 4 yıl geçmesine rağmen maalesef FETÖ’cülerle ilgili gündeme gelen konular bizleri derinden üzmektedir" dedi.

Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy’dan sert tepki. Ersoy yaptığı yazılı açıklamada, “alan Somyürek kardeşler 17 Ekim 2018 tarihinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yine akaryakıt istasyonu satın almıştır. Bu hainlerin hükümleri belli iken bunlara ihale verilmesini kabul etmemiz mümkün değildir. Burası Kayseri, burada oyun bozulur” dedi.

Baki Ersoy, “15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin ardından 4 yıl geçmesine rağmen maalesef FETÖ’cülerle ilgili gündeme gelen konular bizleri derinden üzmektedir. Aziz Milletimiz ederi bir dolar olan hainlere canı ve kanı pahasına dur demesini bilmişken, maalesef bu hainler hala işadamı kılıfı altında bu milletin kanını emmeye devam etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kıymetli Liderimiz Değerli Büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin hainlerle mücadelesi belli ve nettir” dedi.

 

“Kabul edilemez bir durum”

İhale verilmesini kabul etmemiz mümkün değildir diyen Ersoy, “ Darbe gecesi akaryakıt istasyonlarından milletimize bir litre yakıt vermeyen ve akabinde yargılanarak FETÖ’den ceza alan Somyürek kardeşler 17 Ekim 2018 tarihinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yine akaryakıt istasyonu satın almıştır. Bu hainlerin hükümleri belli iken bunlara ihale verilmesini kabul etmemiz mümkün değildir. Cumhur ittifakının Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde hainlikleri ve hükümler belli FETÖ’cülere ihale verilmesini kabul etmemiz mümkün değildir. Somyürek kardeşlere ait akaryakıt istasyonlarının hala bu şehirde 5-6 noktada satış yapmasına ve şehrin en büyük akaryakıt istasyonları olmasına bir anlam veremiyoruz. Ederi bir dolar olan şerefsizler milyon dolarları var diye bu şehirde kabul mü görecekler? Bunu kabul etmemiz asla mümkün değildir. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ivedilikle bu satışı iptal etmeli ve gerekeni yapmalıdır. Bununla birlikte Kayseri'de adli ve idari makamlar derhal soruşturma başlatmalıdır. Bu hainlerin emeline ulaşmadan devletimiz gerekeni yapmalıdır. Bunlara gereken yapılmazsa şehitlerimizin kemiklerini sızlatmış oluruz. Bunlara gereken yapılmaz ise onurlu gazilerimize saygısızlık etmiş oluruz. Bunlara gereken yapılmazsa FETÖ’yle mücadele eden devlet millet adamlarına hakaret etmiş oluruz. Derhal bu ihale iptal edilmeli, hem bu ihaleyi verenler hem de bu FETÖCÜLER hakkında gereken yapılmalıdır” dedi.

“Kayseri’de oyun bozulur”

Burası Kayseri, burada oyun bozulur diyen Baki Ersoy, “Kayseri milliyetçi ve muhafazakâr vatan evlatları ile dolu bir şehirdir. Cumhur ittifakının kalesidir. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yanındadır.  Kimse bu tarz FETÖ oyunları ile Kayseri'nin adına leke süremez, gölge düşüremez. Buna asla müsaade etmeyiz. Bu şehri rezil etmeye çalışanlara asla fırsat vermeyiz. Bizi Türkiye'ye rezil etmeye kimsenin hakkı yoktur. Gazeteci Cem Küçük tarafından da gündeme taşınan bu konu bizlerde derin rahatsızlık uyandırmıştır. Bir gazeteci duyarlılığı ile konunun gündeme taşınması ne kadar isabetli ise siyasilerin ve şehri yönetenlerin bu konuya ses vermesi de isabetli olacaktır. Adli ve idari makamların gereğini yapması, soruşturma başlatması ise elzemdir, kaçınılmazdır. Milletinden silahını yine milleti doğrultan bu hainlerden hesap sormak boynumuzun borcudur. Ederi bir dolar olan FETÖ’nün gayrimeşru çocuklarının Türk Milletinin Delikanlı Türk Çocuklarına gücü yetmemiştir, Allah’ın izniyle yetmeyecektir.! Burası Kayseri, burada oyun bozulur” şeklinde konuştu..

 

 



Anahtar Kelimeler: ERSOY’ FETÖCÜ HAİNLERE TEPKİ