BAL'DA SON DÖNEMEÇ

24.04.2015 21:12:46

BAL liginde mücadele eden Kayseri Yolspor ve Süper Amatör Küme'yi şampiyon olarak tamamlayan Sağlıkspor yarın Kadir Has Dış Saha`da baraj maçında karşı karşıya gelecekler

Yarın Kadir Has Dış Saha`da oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 15.30'da başlayacak. Yarın oynanacak olan baraj maçını kazanan takım 2015-2016 sezonunda BAL Liginde mücadele edecek. Kadir Has Dış Sahada oynanacak olan karşılaşmaya büyük ilginin olması bekleniyor.

Sağlıkspor dev maça hazır…

2014-2015 Kayseri Süper Amatör Küme'yi şampiyon olarak tamamlayan Sağlıkspor yarın oynayacağı baraj maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor. Süper Amatör Küme'yi 72 puanla tamamlayarak baraj maçı oynamaya hak kazanan Kırmızı-Beyazlılar yarın oynayacağı Kayseri Yolspor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Rakibini iyi analiz ederek yarın ki maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan Sağlıkspor'da eksik oyuncu bulunmuyor.

Yolspor Bal'da devam etmek istiyor…

BAL Liginde 6.Grubu 10.sırada 22 puanla tamamlayan Kayseri Yolspor yarın oynayacağı Sağlıkspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Mehmet Susamış nezaretinde dün yaptığı son çalışma ile hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Siyahlılar yarın oynayacağı Sağlıkspor'u yenerek gelecek sezon yenide BAL Liginde devam etmek istiyor. Kayseri Yolspor'da eksik oyuncu bulunmazken gözler golcü oyuncu Yusuf Menekşe, Levent Karabacak, Selçuk Bahadır ve Selahattin Enes Kılıç'ta olacak. Turuncu-Siyahlılarda geçtiğimiz günlerde ameliyat olan genç oyuncu Emre Herdem dışında eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

Hakemler Konya Bölgesinden…

Yarın Kadir Has Dış Sahada oynanacak olan Kayseri Yolspor ile Sağlıkspor arasında oynanacak olan baraj maçını Konya Bölgesi hakemleri yönetecek. Konya Bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın yönetecek. Aydın`ın yardımcılıklarını Ahmet Bilal Deniz ve Mustafa Burak Kuş yapacak. Maçın 4.Hakemi ise Mustafa Emil olacak. (Spor Servisi)



Anahtar Kelimeler: BAL’DA SON DÖNEMEÇ