BAYRAM HAVASI

6.05.2015 09:45:18

Adana Demirspor`un sahasında puan kaybetmesinin ardından Kayserispor`un Süper?Lig`i garantilemesi ile birlikte şehirde bayram havası yaşanmaya başladı

PTT 1. Lig'de lider durumda bulunan Kayserispor, en yakın takipçilerinden Adana Demirspor'un Samsunspor ile 0-0 berabere kalmasıyla Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Adana Demirspor, Samsunspor ile evinde golsüz berabere kalınca 56 puana çıktı. Ligde 63 puanla lider durumda bulunan Kayserispor da böylece bitime 3 hafta kala Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Sarı-kırmızılı ekip, 1 sezon aradan sonra 2015-2016 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek. Bu durum şehirde tam anlamıyla bayram havası yaşanmasına neden oldu. Taraftarlar Cumhuriyet Meydanı`nda toplanarak uzun süre sevinç gösterileri yaptı ardından da Sivas Caddesi`nde şampiyonluk turu attı. Öte yandan, yöneticiler, teknik kadro ve oyuncularda bu şampiyonluğu doyasıya kutladı. Kulübe adeta kutlama mesajı yağarken şimdiden görkemli şampiyonluk kutlamaları için hazırlıklar başladı. Kayserispor, bu hafta sonu deplasmanda Elazığspor ile karşılaştıktan sonra kendi sahasında Karşıyaka`yı konuk edecek. Karşıyaka maçında büyük kutlamalar yapılacak ve adeta karnaval yaşanacak. Şimdiden bu büyük kutlamalar için çalışmalar başlamış durumda. (Spor Servisi)

/resimler/2015-5/6/0948598759635.jpg



Anahtar Kelimeler: BAYRAM HAVASI