BELEDİYELER TOPLANTISINA KATILACAK

11.02.2017 14:37:29

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK PARTİ Yerel Yönetimler Birliği Başkanlığınca düzenlenen nüfusu 500 binin üzerinde olan belediyelerin başkanları ile yapılacak olan toplantıya katılacağını söyledi.

11 Şubat ?ta Antalya Büyükşehir Organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan toplantıya İstanbul´dan 6, Ankara´dan 4, Gaziantep ve Bursa´dan 2, Konya, Adana ve Kayseri´den birer belediyenin katılacağını belirten Başkan Büyükkılıç, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:
"Melikgazi Belediyesi gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetler ile örnek ve referans gösterilmektedir. Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ilçe olarak at arabası olmayan, el arabaları ile işgal edilmeyen ve tek bir gecekondu bile inşa edilmeyen bir belediye olarak bunun başarısı araştırılmakta, örnek gösterilmekte ve uygulama projeleri istenmektedir. Geri dönüşüm ve çevre çalışmaları, kentsel dönüşümde başarılı uygulama ve sonuçları, sosyal ve spor tesisleri ile mahalle kültür evleri gibi çalışmalar Melikgazi´nin uygulamalı birer projesidir. Melikgazi Belediyesi bu başarıyı tesadüfen elde etmemiştir. Bir birikim, kazanç ve dayanışma ile paylaşım sonucu elde etmiştir. Melikgazi Belediyesinin bu toplantıya davet edilmesi Kayseri için bir kazançtır.?
Başkan Memduh Büyükkılıç, planlı büyüme, bilinçli yatırım, dengeli hizmet paylaşımı ve kurumlar arası dayanışmanın başarıya büyük katkı sağladığını sözlerine ekledi. (Kurum Bülteni)