BİR REZALET DAHA!

30.01.2018 10:00:09

Gazetemizin dünkü sayısında, "Hastanede rezalet" başlığıyla manşete taşıdığımız haber büyük yankı uyandırdı. Rezalete imza atan Uzm. Dr. Fikriye Sakıncı Savaş,"Sekreter hatası olmuş, Kayserili değil misiniz, hepiniz örümcek kafalısınız" diyerek yanlışın

Edep, adap, üslup yitip gitmiş; insanlık bitmiş; resmen çemkirme modunda.

Gazetemizin dünkü sayısında, ?Hastanede Rezalet? başlığıyla manşete taşıdığımız haberde adı geçen ve kontrol amaçlı muayene olan İlhan İncetürkmen´in tam 5 yıl önce aldırdığı safra kesesini, hazırladığı raporda var gibi gösteren ve ?Normal boyut ve görüntüdedir? diyerek akla ziyan bir durumun altına imza atan Dr. Fikriye Sakıncı Savaş, hıncını, hırsını, tüm Kayserililer´den almaya yeltendi, iyi mi; şu densizliğe, şu pişkinliğe bakar mısınız?
Bir insanın 5 yıl önce aldırdığı safra kesesini kontrassız üst batın BT klinik muayene bulgularında her nasılsa gören, tespit eden ve hazırladığı bu raporun altına okkalı bir imza çakan Dr. Unvanlı Savaş, gazetemizi arayarak, resmen çemkirdi. ?Bu sekreter hatası? diye üste çıkan hekim, bu kocaman ötesi ayıp ve rezaleti, ?Kayserili değil misiniz, hepiniz örümcek kafalısınız? diyerek başka yöne çekmeye çalıştı?
Ya hu izan?
Ya hu vicdan?
Bir hekim düşünün ki, hazırladığı raporla olmayan organı var ediyor, bunu rapor haline getirip onaylıyor, sonra sebep, Kayserililer´in zihniyeti oluyor; vay anasına sayın seyirciler!!!
Bayan, bayan; ultrasonunu çektiğiniz bu hastanın safra kesesi yok yok? Anlamadınız mı? Siz ultrasona rağmen ?Var ve normal boyutta? diye rapor yazıyorsunuz? İnsanın yüzü kızarır be, yüzü? Özür filan diler? ?Affedin, sehven olmuş? filan der?
Siz ne yapıyorsunuz, sekreterden başlıyorsunuz, Kayserililer ve Kayserili zihniyeti diye ağza alınmayacak hakaretlerle bu gazeteyi arıyorsunuz.
Orta yerde koskocaman skandal var, skandal? Anlamamışsınız galiba: Biri size bu durumu anlatsın?
Yok siz eğer, ?Sekreter benim önüme bu görüntüyü ve raporu getirdi, bende imzaladım? diyorsanız, o zaman bu duruma, şüyuu vukuundan beter derler Türkçe´de. Yani siz, görmediğiniz, bilmediğiniz bir rapora ?Olur? verip imzayı basıyorsanız, yandı gülüm keten helva ki, sormayın?
Gelelim işin hastane faslına? Adı geçen hekim sekreter hatası durumlarının ardına sığınarak, işi kotarmaya çalışıyor. Bunu anladık. Hastane yönetimi niçin kuzuların sessizliği modunda?
Ya Sağlık Müdürlüğü?
Eyy yetkililer, size ne demeli?
İlla birilerinin ölmesi mi lazım?
Gömün kardeşim, başınızı kuma gömün? Aman ha, susun, hiç konunun üzerine gitmeyin; soruşturma filan da başlatmayın emi(!)
Bugün olmayan safra kesesini var edersiniz, yarın da ameliyatta yanlışlıkla dalak yerine, böbreği alırsınız?
Nasılsa bir şey diyen yok?
Nasılsa Allah´a emanetiz?

Akla ziyan bir duruma imza attı

Edep, adap, üslup yitip gitmiş; insanlık bitmiş; resmen çemkirme modunda.
Gazetemizin dünkü sayısında, "Hastanede rezalet" başlığıyla manşete taşıdığımız haberde adı geçen ve kontrol amaçlı muayene olan İlhan İncetürkmen´in tam 5 yıl önce aldırdığı safra kesesini, hazırladığı raporda var gibi gösteren ve "Normal boyut ve görüntüdedir" diyerek akla ziyan bir durumun altına imza atan Dr. Fikriye Sakıncı Savaş, hıncını, hırsını, tüm Kayserililer´den almaya yeltendi, iyi mi; şu densizliğe, şu pişkinliğe bakar mısınız?

Kayseriler´in zihniyeti...

Bir insanın 5 yıl önce aldırdığı safra kesesini kontrassız üst batın BT klinik muayene bulgularında her nasılsa gören, tespit eden ve hazırladığı bu raporun altına okkalı bir imza çakan Dr. unvanlı Savaş, gazetemizi arayarak,resmen çemkirdi."Bu sekreter hatası"diye üste çıkan hekim, kocaman ötesi ayıp ve rezaleti, "Kayserili değil misiniz " diyerek başka yöne çekmeye çalıştı?Ya hu izan? Ya hu vicdan? Bir hekim düşünün ki, hazırladığı raporla olmayan organı var ediyor, bunu rapor haline getirip onaylıyor, sonra sebep, Kayserililer´in zihniyeti oluyor; vay anasına sayın seyirciler!!!

/resimler/2018-1/30/1008420443695.jpg  /resimler/2018-1/30/1016207952662.jpg

/resimler/2018-1/30/1015042951249.jpg

SOSYAL MEDYADAKİ KONUŞMALAR...

59 yaşındaki İlhan İncetürkmen başına geçen olaydan sonra sosyal paylaşım sitesinden duyurduğu olayı bir rica üzerine yayından kaldırdı. Ancak, Bahri Hasanoğlu isimli bir kişinin kendisi hakkında yazdıkları karşısında yeniden o rezalet raporu paylaştı. İlhan İncetürkmen, Bahri Hasanoğlyu isimli kişiye şuyanıtı sosyal medyadan paylaştı.

/resimler/2018-1/30/1013302011871.jpg



Anahtar Kelimeler: REZALET DAHA