BU GÖREVE TALİBİM

26.03.2015 09:54:23

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ünver Şahin, gerçekleştirdiği basın toplantısında Ülkücü birikimim ve ülkücü kimliğimle bu göreve talibim” dedi.

 

MHP Kayseri İl Binası Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya MHP il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Ünver Şahin yaptığı açıklamada 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde Kayseri'den aday adayı olduğunu belirterek, ”Ben Ülkü Ocağı çıkışlıyım. Ülkücü birikimim ülkücü kimliğim bu göreve talip olacağımı bana söylüyor. Bende kendimde bu yetkililiği gördüğüm için bu işi başaracağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

2002 yılından beri Türkiye'yi idare eden Ak Parti hükümeti Türk Milletinin zenginlerinin çoğaldığını söylüyor. Zenginler çoğalmadı ki. Kendi zenginleri, kendi zenginlikleri çoğaldı. Türkiye Cumhuriyeti bir tarım devletidir. Tarım girdilerinin maliyeti pahalandığından tarım yapılamıyor. Köylü ne yapsın? Başbakan köylüye ‘Ananı da al git' dedi. Bende diyorum ki eşini de al git, Çankaya'dan git. Ak Parti hükümeti terörü besledi. Sandık sandık para kaçırdı. Allah'ın ayetiyle dalga geçti. Akdeniz sahilinde İsrail'e yük taşıdı. Bu hükümetin elle tutulacak hiçbir tarafı yok” ifadelerini kullandı.

Haber: Ayşenur Sarıkaya

 



Anahtar Kelimeler: BU GÖREVE TALİBİM