Çelik Erciyes´i anlattı

13.01.2016 10:04:44

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Ankara´da Türkiye Kayak Federasyonu´nun ?Türkiye´de Kayakla Kalkınma Modeli? adlı sunumuna katıldı.

 

 

Türkiye Kayak Federasyonunun düzenlediği toplantıya, Ekonomi, Kalkınma ve Turizm Bakanlıklarının bürokratlarıyla, kayak yapılan şehirlerin Belediye Başkanları ve Milletvekilleri katıldı. Mustafa Çelik ve Mehmet Özhaseki de sunuma katılarak kış turizmi hakkında fikirlerini paylaştı. Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar kayak turizmiyle yılda 10 milyar dolarlık bir girdinin sağlanabileceğini belirtti.

Toplantıda Erciyes Kış Turizm Merkezi de tanıtılarak, Erciyes için hazırlanan Yekte klibi izlendi.

Toplantının fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Mehmet Özhaseki, şu açıklamaları yaptı: ?Türkiye, kayak turizmine uygun iklimi ve coğrafi yapısı ile güçlü bir potansiyele sahip. Son yıllarda yapılan tesisleşme ile de binlerce yerli ve yabancı turistin kış turizmi açısından uğrak yerlerinden biri olmuştur. Kayseri gibi birçok şehirde yapılan modern tesisler ile Türkiye, kış turizminde de dünya liderleriyle yarışır hale gelmiştir.?

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: Çelik Erciyes anlattı