CELiK MELiKGAZi´DE

9.09.2016 09:03:48

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Kayseri belediye modelinin temelinde koordinasyon var? dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç?ı makamında nezaket ziyaretinde bulunarak yapılacak olan ortak çalışmaları değerlendirdiler ve yeni yol düzenleme çalışmaları ile Kayseri şehir içi trafiğin rahatlatılacağı müjdesini verdiler.
Belediyeler arası işbirliğinin ve uyumun en güzel örneğinin Kayseri ilinde sergilediğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediyesi´nin hizmet ve yatırımlarından son derece memnun olduklarını özellikle yeni açılan yolların Kayseri şehir içi trafiğini son derece rahatlattığını bu yolların şehre ekonomik hareketlilik ve kazanç sağladığını söyledi.
Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlar ile her zaman dayanışma, birlik ve koordinasyon içinde çalıştıklarını bu olumlu yönetimin Kayseri´ye yatırım ve hizmet olarak yansıdığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri´nin bir bölge şehir olmasının aslında belediye yatırımlarının kaçınılmaz bir sonucu olduğunu kaydetti.
Bilimsel merkez olması açıdan gelişimine büyük katkı
Büyükşehir Belediyesinin Kartal Kavşağı çalışması, Tavlusun yolu ve Güney Korniş yolu ile şehir içi alternatif yolların açılması ile tarihi Tavlusun köprüsü hakkında hazırlanan yeni projeleri değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi çalışmalarının Melikgazi bölgesinde bir bütünlük arz etiğini bildirdi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in bu ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını ve ortak yapılacak çalışmaların önünü açtığını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: CELiK MELiKGAZi