CHP İlçe Başkanlığından anlamlı ziyaret

23.09.2016 09:42:52

Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı Mahzar Oğuz Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehitler Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesini ziyaret ettiler.


Dernek Başkanı Ali Yavuz, yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Özsoy ve yönetimi sorunları dinleyerek, görüş alışverişinde bulundu.
Özsoy yapılan ziyarette Sakarya Meydan Muharebesi´nin kazanılmasından sonra 19 Eylül 1921´de TBMM tarafından Başkumandan Mustafa Kemal Atatürk´e ?Mareşal´ rütbesi ve ?Gazi´ unvanı verildiğini de hatırlatarak, ?Vatan sevgisini kendi canından üstün tutan fedakâr şehit veya gazi olan tüm kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyorum. Onları sadece bir gün ya da belirli bir haftada değil, her zaman hatırlamamız gerekir? dedi.
Türkiye Cumhuriyeti´nin kolay kurulmadığını büyük bedeller ödediğini ve halen de ödetilmeye devam ettiğini ifade eden Özsoy, ?Ne yazık ki hemen hemen her yurdun her bir köşesine yeni şehit haberlerinin acısı düşüyor. Şehit cenaze törenlerine ya da taziye ziyaretlerine içimiz yanıyor. Bu ülkede yaşayan her vatandaş bizim canımızdır, onların canına ve malına gelen her zarar tüm milletimizin ve üzerinde büyük sorumluluk taşıyan biz siyasilerin canını yakar. Bazılarının kolaylıkla ağzına alabildiği analarımız ağlamasın diye biz muhalaefet partisi üyeleri üzerimize düşan tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Terör bir ülkenin en büyük sorunudur, her şeyden önce terörün bitmesi için çaba sarf edilmelidir? şeklinde konuştu. (haber Merkezi)