CHP´NİN ÜZERİNE YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR

14.12.2016 09:49:16

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin, geçtiğimiz gün şehit cenazesinde, çelenk parçalama olayı ile ilgili açıklamada bulundu ve terörü de lanetledi.

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, düzenlediği basın toplantısında; ?´Biz CHP olarak Birlik ve beraberlik, kardeşliğin dili, barışın dili dedikçe bazı şer odakları provokatörler bunu farklı yönlere çekme gayreti içindeler. İstedikleri kadar bizi terörle yan yana göstermeye çalışsalar da sürekli barışın dilini konuşan, sürekli kardeşlikten dem vuran, sürekli birlik ve beraberlik içinde bu ülke hepimizin diyen CHP´yi teröre destek verenlerle yan yana gösterenleri de burada hem lanetliyorum hem de kınıyorum. Uzun süredir CHP´nin sanki bir terör örgütünün destekçisiymiş gibi yanındaymış gibi, terör örgütüne destek veren parti konumuna getirmeye çalışıyorlar´´ dedi.
Şehit cenazesinde yaşanan çelenk olayının kendilerini üzdüğünü dile getiren Keskin; ?´Geçtiğimiz gün provokatörlerin kötü bir örneğini gördüm. Türk toplumu olarak gelenekleri ve göreneklerine sıkı sıkıya bağlı olan bir toplumuz. Şehit cenazesinde bırakın bağırmayı dualardan başka bir şey yapılmaz. Ama bazı provokatörlerin işkence çıkartarak, maalesef onlara şehit yakınlarını da dahil ederek çelengi parçalayacak kadar basitleşiyorlar. Orada çelengin parçalanmasını şiddetle protesto ediyoruz. Haber aldığımıza göre şehidimizin annesi de kalp krizi geçirmiş kendisine acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyor ve baş sağlığı diliyorum. O şehitler Türk milletinin şehididir. Bizim bağrımızda ve topraklarımızdadırlar´´ şeklinde konuştu.

(Haber-Foto:Türkan Coşkun)