CHP`NİN DIŞA AÇILAN PENCERESİYİZ

12.02.2015 10:41:13

İş adamı aşkın Genç Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den aday adayı olduğunu açıkladı. Gazetemizi ziyaret eden Aşkın Genç, Herkesimden vatandaşımızla kucaklaşacağız” dedi.

Bir dönemde Erciyesspor basın sözcülüğü görevini yürüten, sanayi ve ticaretin önemli simalarından Aşkın Genç, CHP aday adayı olduğunu açıkladı. Son 3 haftada 16 ilçe örgütünü ziyaret eden Genç, dün de DİSK, Eğitim-Sen ve gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Genç,  Disk Bölge Başkanı Cumali Sağlam ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Disk’in her türlü baskıya rağmen yılmadığını belirten Genç, “Türkiye’nin en büyük 2. sendikası olan Disk’i ziyaret etmekten onur duydum” diye konuştu. Ardından Eğitim-Sen Kayseri Şubesi Başkanı Ulaş Apaydın’ı ziyaret eden Genç, Türkiye’nin en büyük ve en örgütlü sendikalarından görüş aldıklarını belirtti. 

“Korkmadan konuşacağız!”

Genç kendilerine parti teşkilatından, sanayi, ticaret ve spor dünyasından çok büyük destek gördüğünü ifade ederek, “Ben iş dünyası içerisinden geliyorum. Elbette Kayseri’nin nerede eksiği var hepsini biliyoruz. Bizler sadece muhalefet etmek için bu yola çıkmadık, elbette yapılan güzelliklere destek vereceğiz. Ama eksiklikleri de her zamanki gibi yılmadan söyleyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Ön yargılarımızdan arınarak bu makama talibiz”

Hedefinin Kayseri’de CHP 1. Sıra milletvekili olmak olduğunu belirten Genç, “partimiz bize neyi layık görürse biz ona uyarız. Biz ön yargılarımızdan arınarak bu makama talibiz. Her kesimden oy almayı amaçlıyoruz. Bizi AKP’nin de MHP’nin de CHP seçiminin de oylarına talibiz. Biz CHP’nin dışa açık vizyonu olacağız. Bu şehir kavgadan çok çekti. Bizler de güler yüzle tüm sıkıntıyı çözeceğimize inanıyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber: Dilek Bolat