ÇÖTEN`DE KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

30.04.2015 10:14:37

Çöten Mahallesi Kur`an Kursu Öğreticisi Emine Şahan`ın yaptığı programa konuşmacı olarak Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, İlçe Müftüsü Cafer Kılınç, Yahyalı Müftülük Şefi Behlül Kurtoğlu katıldı.

Çöten Mahallesi Kur`an Kursu Öğreticisi Emine Şahan`ın yaptığı programa konuşmacı olarak Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, İlçe Müftüsü Cafer Kılınç, Yahyalı Müftülük Şefi Behlül Kurtoğlu katıldı. İlçe Kaymakamı Enver Ünlü, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı programa mahalle sakinlerinin de katılımı yoğundu. 

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, İlçe Müftüsü Cafer Kılınç, Yahyalı Müftülük Şefi Behlül Kurtoğlu'nun selamlama konuşmasından sonra, kuran tilaveti, ilahi öğrencileri tarafından ilahiler ve şiirler okunması ve Prof. Dr. Lütfullah Cebeci'nin konuşması ile devam etti.

Program sırasında öğrenciler arasında düzenlenen salavat yarışması sonucu ödül hak eden öğrencilere İlçe Kaymakamı Enver Ünlü, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, , İlçe Müftüsü Cafer Kılınç, Yahyalı Müftülük Şefi Behlül Kurtoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan tarafından hediyeler verildi.

Program sonunda ise İlçe Kaymakamı Enver Ünlü, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Prof. Dr. Lütfullah Cebeci, İlçe Müftüsü Cafer Kılınç, Yahyalı Müftülük Şefi Behlül Kurtoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ali Arsaln'a buket çiçek takdimi, katılan vatandaşlar ve öğrencilere ise gül takdimi yapıldı.

Program Çöten Mahallesi halkı ve Kuran Kursu tarafından hazırlanan yemeğin hep birlikte yenmesi ile son buldu.