CUMHURBAŞKANIMIZIN ?OL? DEDİĞİ YERDEYİZ!

17.05.2016 09:49:51

?Çok çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz? diyen AK Parti İl Başkanı Özden, Yavuz Sultan Selim´den döneminden örnek verirken, ? Dürüstlük ve vatandaşa hizmet bizim olmazsa olmazımızdır? ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, göreve geldikten sonra yaptıkları hizmetleri anlattı. Özden ?Hiç kimseye kırılmadık. Kırmadan dökmeden hem kongre sürecini hem de seçim süreçlerini en iyi şekilde atlattık, yaptıklarımız ortada? dedi.

  ?Çok çalıştık, çok uğraştık ama hiçbir zaman yılmadık,? diyen Özden, dedikodulara kulak tıkayarak yol aldıklarını ve bugünlere geldiklerini ifade ederken, şunları söyledi:

  Yönetim kurulu üyelerimizle, AK sevdalı gençler ve kadın kollarımızla çalıştık, çalıştık, çalıştık. En iyi daha hizmet nasıl vatandaşlarımıza yansıtabiliriz onun telaşı içerisinde olduk. 16 İlçe, 1 İl, 2 Genel merkez, 16 Kadın kolları, 1 İl Kadın Kolları, 1 de İl Gençlik Kolları seçimlerine katıldık. Hepsinden de alnımızın akı ile çıktık. Herkese eşit mesafede olmaya çalıştık, öyle de davandık.. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu biliyoruz. Onun için hem vatandaşımızın hem de hakkın rızasını almaya gayret ettik. Eksiklerimiz ve hatalarımız mutlaka olmuştur. İnsanoğlunun fıtratında olan şeyler bunlar??

  Hayatım boyunca hep başarılı öğrenciler, başarılı basketbolcular yetiştirdiğini, daha sonra AK Parti´de siyasete başladığını vurgulayan Özden, ?Onlara da azmi ve çalışkanlığı öğretmeye çalıştım. Elektronik Mühendisi olmam sebebi ile kendi işimle ilgili çok şeyler yapma fırsatım olmadı ama siyasetin içinde sadakate, çalışmaya ve mücadele etmeye önem verdim. Yaptıklarım da, yapamadıklarım da kamuoyunun taktiindedir,? diye konuştu.

  Tarihten ders alarak yol almaya çalıştığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Özden, eleştirilere açık olduğunun altını çizerken, şöyle devam etti: ?Tarihimizi, iyi bilmeliyiz, iyi okumalıyız. Yavuz Sultan Selim´in İran Şahına verdiği ders aklıma geldi.Anlatalım da kıssadan hisse olsun.. İran hükümdarı Şah İsmail, Cihan Padişahı  Yavuz Sultan Selim?e içi mücevher dolu sandık gönderir. Sandık açılınca mücevherlerin altından Çok kötü kokular gelir. Mesele anlaşılır? Yavuz Sultan Selim, bu çirkinlik  sonrasında kendisi de aynı şekilde mücevherlerin bulunduğu bir sandığı Şah İsmail e gönderir. Şah İsmail sandığı açınca ortaya güzel kokular saçılır. Mis gibi gül kokar. Şah İsmail, kendisi Yavuz Sultan Selime mücevherleri altına dışkı koydurtmuştur. Yavuz Sultan Selim ise gül kokulu lokum göndermiştir. Şah İsmail bu duruma bir anlam veremez, lokumları yanındakilere ikram eder. Lokumların altında Yavuz Sultan Selim´den bir not vardır: İsmail şaşırma, herkes, yanında olanlara yediğinden ikram eder... İşte bizim hizmet anlayışımız da Yavuz Sultan Selim gibidir.  Biz hep bu fıtratta herkesi kucaklamaya ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye gayret ettik. Emeye de devam edeceğiz.?

  ?Tabii ki fâsıklar, bozguncular hep olmuştur, olmaya devam edecektir? nitelemesi yapan AK Parti İl Başkanı Özden. ?Onların Kuranı Kerimde Bakara Suresi 27 ayetini okumalarını tavsiye ediyorum. Biz Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği direktifler doğrultusunda hareket ediyoruz. İyi, hayırlı ve başarılı bir yönetimimizin olduğuna inanıyorum. Bu sadece Hüseyin Cahit Özden in başarısı değil tüm yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımın ve partililerimizin başarısıdır.2003 Yılında beri bu davanın hizmetkârıyım. İlçe Başkanlığı dâhil tüm görevlerde bulundum. Bu kadar seçim atlattım. Hep dürüstlük bizim şiarımız olmuştur. Bizler Cumhurbaşkanımızın ol dediği yerdeyiz. Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.? Şeklinde konuştu. (Berna Utaş)