Damlaya damlaya kütüphane olacak

8.06.2015 10:04:20

Forum Kayseri?nin ihtiyaç sahibi bir köy okuluna kütüphane kuracağı projeye destek veren ünlü sanatçı Demet Akalın, alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu.


 

Demet Akalın?dan imza almak isteyenler, yanlarında getirdikleri kitapları,
minik kitap dostlarına ulaştırılması için alışveriş merkezine teslim etti.

 

Keyifli bir alışveriş ortamının yanı sıra anlamlı ve eğlenceli etkinlikleriyle de dikkat çeken Forum Kayseri, hem Demet Akalın hayranı ziyaretçilerini hem de kitap dostu minikleri mutlu eden bir imza gününe ev sahipliği yaptı.

 

Forum Kayseri, 6 Haziran Cumartesi günü ağırladığı başarılı şarkıcı Demet Akalın?ı sevenleriyle bir araya getirdi. Keyifli anlara sahne olan etkinliğe katılarak ünlü sanatçıdan imza almak isteyen hayranları, yanlarında getirdikleri kitapları kumbaraya attı. İmza gününün sonunda ihtiyaç sahibi bir köy okulunda kütüphaneye dönüşecek olan yüzlerce kitap toplandı.

 

Hayranlarıyla buluşan Demet Akalın, böylesine anlamlı bir projede yer aldığı için gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Sevenlerine teker teker desteklerinden ötürü teşekkür eden sanatçı, bol bol fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı.

 

Türkiye?nin dört bir yanında Multi Turkey bünyesinde faaliyet gösteren Forum alışveriş merkezlerinde hayata geçen projeyle çok sayıda köy okulu kütüphaneye, yüzlerce çocuk hasret kaldığı kitaplara kavuşacak.