DENGİZ NELER DEDİ NELER

14.03.2016 10:08:56

AK Parti eski il Başkanı Ömer Dengiz ve arkadaşları, Nihal Bengisu´nun sunduğu programda ortaya atılan iddialarla ilgili olarak bir açıklama yaptı.


AK Parti eski İl Başkanı Ömer Dengiz ve birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerinin ortak açıklaması şu şekilde:
"10 Mart 2016 tarihinde Haber Türk´te yayımlanan Enine Boyuna adlı televizyon programında yorumcu Nihal Bengisu Karaca, Kayseri´yi kastederek, ?17-25 Aralık sonrası bir miting düzenlenmesi gerekiyordu. O sırada başbakan Erdoğan´a bir destek mitingi yapılması istenirken, aslında AK Parti teşkilatında bile ne kadar güçlü oldukları ortaya çıktı. Çünkü o miting düzenlenemedi? şeklinde tamamen yalan, hayal mahsulü ve iftira niteliği taşıyan bir iddia ortaya atmıştır.
5 Ocak 2014 tarihinde Kayseri İyilik ve Kardeşlik Platformu tarafından Kayseri Cumhuriyet Meydanı´nda, bugünkü Cumhurbaşkanımız, o günkü Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a destek mitingi düzenlemiştir. Biz de partinin bütün organlarını seferber ederek, bu etkinliğe en ön safta katılım gösterdik. O mitingde bazı televizyon kanallarında canlı olarak da yayımlanan mitingde, İl Başkanı olarak mikrofonlara ? Kayserililer, bugün burada AK Parti´nin arkasında, Recep Tayyip Erdoğan´ın arkasında olduklarını bir kez daha gösterecekler. Buradan ayrıca 17 Aralık´ta başlayan bu oyunları oynayan bütün mihraklara buradan haykırıyorum. Hiçbir oyununuz tutmayacak. Türkiye üzerinde oynamak istediğiniz, hükümetimiz üzerinde oynamak istediğiniz, Başbakanımız üzerinde oynamak istediğiniz oyunlarınız tutmayacaktır. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan´ın sahibi bu millettir? şeklinde yaptığım açıklama da ulusa ve yerel medyada haber olmuştur.
Bunun dışında, o dönemde başka bir miting yapılmak istenmesi ve parti içindeki bazı kişilerin bunu engellediği yönündeki dedikodular, alçakça bir iftiradan öteye gitmemektedir. Bizler, görev yaptığımız süre boyunca, partimizin, genel başkanımızın her daim hizmetinde olduk ve bu anlayışı bir an olsun terk etmedik. Bugün gelinen bu süreçte de, bu tavır ve duruşumuzda en ufak bir değişiklik olmamıştır.
Gerek geçmişte, gerekçe şimdi bu tarz tezviratları gündeme getirenler, bilsinler ki, biz o dönemde de Devletimizin, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve milletimizin iradesiyle seçilmiş olan hükümetimizin yanında gönül bağıyla yer aldık, şimdi de aynı duruş ve anlayışımız devam etmektedir. O dönemde gerek parti toplantılarında, gerekse katıldığım tören ve televizyon programlarında ortaya koyduğumuz duruş, yaptığımız konuşmalar ortadadır. Biz o gün neye inanıyor, ne hissediyorsak, onu ortaya koyduk. Tıpkı şimdi olduğu gibi?
Hal böyle iken hala çeşitli şekillerde algı idaresi oluşturmaya çalışan, dedikoduları devam ettiren, akla hayale gelmeyecek yalanları dolaşıma sokarak, bizi ve arkadaşlarımızı töhmet altında bırakan müfterileri, Cenabı Hakk´a havale ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."



Anahtar Kelimeler: DENGİZ NELER DEDİ NELER