DOĞA KOLEJİ KAYSERİ KAMPÜS MÜDÜRLÜĞÜNE MEHMET KESKİNKILIÇ ATANDI

5.06.2018 10:45:35

Eğitimin Türkiye´deki Lideri Doğa Koleji´nin Kayseri Kampüs Müdürlüğüne, eğitimin deneyimli ismi Mehmet Keskinkılıç getirildi.

 

Doğa Koleji,  başarılı akademik kadrosu ile eğitimde fark yaratmaya devam ediyor. Sadece büyük şehirlerde bulunan okullarına değil, Anadolu´da bulunan tüm kampüslerine aynı özeni gösteren Doğa Koleji, başarıda sınır tanımıyor.Kayseri Doğa Koleji Kampüs Müdürü olarak atanan Mehmet Keskinkılıç, eğitimdeki 40 yıllık deneyimiyle görevini layığıyla yapmaya devam edecek.Doğa Koleji Kayseri Kampüsü, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise gruplarında eğitim veriyor. Öğrencilerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerine göre yapılanan kampüs modern eğitim tekniklerini kullanarak bilim ufku geniş, katılımcı, özgüveni sağlam kültürel ve teknolojik birikimin egemen olmasını sağlayacak, aydın ve yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.2018-2019 eğitim-öğretim yılında açılacak Doğa Koleji Kayseri Fen ve Teknoloji lisesinde ise öğrenciler, hayallerini teknoloji kullanarak üretecekler.

 

Keskinkılıç, 40 yıllık bilgi ve birikimini şimdi ise Doğa Koleji ile paylaşacak22 Mayıs 2018  tarihi itibari ile Kayseri Doğa Kolejinde Kampüs Müdürü olarak göreve başlayan Keskinkılıç, ?Doğa Koleji gibi önemli bireyler ve geleceğin liderlerini yetiştiren, başarılı bir kurumda çalışmak, benim için de ayrı bir gurur kaynağıdır? dedi.  Keskinkılıç, Doğa Koleji yöneticilerine  kendisine verilen bu önemli görev için teşekkür etti. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Kayserili öğrencilerin başarıların katlanarak devam edeceğini belirterek, Keskinkılıç´a görevinde başarılar diledi. Lüle, ?hedefimiz çağdaş eğitim modeli ile kendi değerlerine sahip, ülkemize fayda sağlayacak bireyler yetiştirmektir? açıklamasında bulundu.

Mehmet Keskinkılıç Kimdir?

1956 Kayseri doğumlu Keskinkılıç, ilk, orta ve lise eğitimini Kayseri´de tamamladı. Keskinkılıç, lise eğitiminin ardından 1978´de Kayseri Eğitim Enstitüsünü bitirerek, Bingöl, Kayseri, Mardin, Konya ve Nevşehir illerinde öğretmenlik ve idarecilik yaptı.1992-1993 döneminde Keskinkılıç, 2 yıl süre ile Ankara Hacattepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Bölümünden Eğitim Yöneticiliği ve Denetçiliği bölümünü bitirdi.Kırşehir, Kayseri, Yozgat ve Niğde illerinde Maarif Müfettişliği ayrıca Kayseri ilinde Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Keskinkılıç, 2017 Ocak ayında emekli oldu.