EKONOMİSTLERDEN ÜCRETSİZ SEMİNER

18.09.2014 11:48:48

Dünyanın önde gelen aracı kurumlarından XTB Menkul Değerler A.Ş., Kayserili yatırımcılara özel, altın değerinde bir seminer düzenliyor. 25 Eylül'de Kayseri Hilton Hotel'de ücretsiz gerçekleşecek etkinlikte, piyasaların ünlü isimlerinden Halil Reçber'in an

Dünyanın önde gelen aracı kurumlarından XTB Menkul Değerler A.Ş., Kayserili yatırımcılara özel, altın değerinde bir seminer düzenliyor. 25 Eylül’de Kayseri Hilton Hotel’de ücretsiz gerçekleşecek etkinlikte, piyasaların ünlü isimlerinden Halil Reçber’in anlatımıyla, katılımcılara ücretsiz eğitim fırsatı sunuluyor olacak.

XTB Menkul Değerler, 11 Eylül 2014- Kayseri Hilton Hotel, Avrupa’nın En İyi Aracı Kurumu Ödülü’ne sahip XTB Menkul Değerler’in düzenlenleyeceği ücretsiz finans ve yatırım seminerine ev sahipliği yapıyor olacak. Etkinliğe finans dünyasını yakından takip edenlerin yanı sıra; sanayi ve tarımsal faaliyetlerle uğraşan iş sahipleri, bireysel yatırımcılar ve Kayseri ekonomisinin nabzını tutuan ithalatçı ve ihracatçıların katılımı bekleniyor. Seminer konuşmacıları Teknik Analist Halil Reçber ve Finansal Piyasalar Uzmanı Levent Kerik olacak. XTB Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Savaş Divanlıoğlu ise; Türkiye çapında düzenledikleri eğitim seminerlerine katılımın yüksek olmasının, bilinçli yatırımcı oluşturma hedefinde önemli bir basamak olduğunu belirtti.

SEMİNERE KATILIM ÜCRETSİZ

Seminerde; yatırım platformlarının kullanımı, Altın’ın geleceği, Dolar’ın son durumu, kâr getiren emtialar, yatırım stratejileri ve piyasalardaki dalgalanmaya karşı zarardan nasıl korunulması gerektiği hakkında detaylı bilgi verilrken, soru-cevap seansı ile katılımcılar ünlü ekonomistlerle birebir görüşme fırsatına sahip olacak.

25 Eylül 2014 tarihinde Kayseri Hilton Hotel’de saat 18:30’da düzenlecek olan seminer tamamen ücretsiz olup tüm Kayserililer davetlidir.

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgi için  www.xtb.com.tr/kayserisemineri  adresi ziyaret edilebilir.