EMRULLAH HATİPOĞLU TALAS´A GELİYOR

5.05.2016 09:42:04

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İstanbul Sultanahmet Cami emekli imamı Emrullah Hatipoğlu´nun Talas´ta gençlere, kadınlara ve bütün vatandaşlara 3 ayrı konferans vereceğini söyledi.


Başkan Palancıoğlu, programla ilgili şunları söyledi:
"Emrullah Hatipoğlu Hocamız, yıllarca Sultanahmet Cami´nin imamı olarak hizmet etmiş, hatipliği iyi olan bir kişi. Dolayısıyla biz de kendisinden istifade etmek üzere Talas´a davet ettik. Üç farklı camide vakit namazlarından sonra kadınlarımıza, gençlerimize ve herkese yönelik konferans verecek" dedi.
6 Mayıs 2016 tarihinde Dedeoğlu Cami´nde kılınacak Cuma namazından sonra ilk programın başlayacağını belirten Başkan Palancıoğlu, "Yenidoğan Mahallemizdeki Sait Yurttaş Cami´nde saat 16.30´da kadınlarımıza ´İslam´da Aile Yapısının Önemi´ konulu konferans verecek. İkinci programda akşam namazından sonra Mevlana Mahallemizdeki İzzet Bayraktar Cami´nde ´Şehitlik´ konulu konferans verecek. Son olarak ta 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü sabah namazından sonra Bahçelievler Mahallesi Samancı Cami´nde ´İslam ve Gençlik´ konulu konferansı olacak. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.