“EN ÇOK HAYIR YAPAN HAYIRSEVERİ BELEDİYE BAŞKANI YAPALIM”

18.06.2020 12:34:00

Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Büyükşehir belediyesinin 1,3 Katrilyon, Melikgazi belediyesinin 450 trilyon bütçesi var bu bütçeyi nerelere harcıyorlar açıkçası çok merak ediyoruz. Elle tutulur büyük bir proje şu ana kadar göremedik.

Aktaş, belediyelerin projeleri adına yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Palancıoğlu Melikgazi’den 25 milyon TL’lik büyük yatırım diye günlerdir basın ve medya yoluyla hem duyuru yapıyor hem de imza törenleri düzenliyor. Peki, bu 25 milyon TL içinde neler var. Bazı mahallelere Sağlık ocağı, Fen Lisesi, Anaokulu, Camii ve Kuran Kursu, Eğitim Merkezi. Peki, tüm bunları Melikgazi belediyesi kendi bütçesinden mi yapıyor? Hayır. Bu saydıklarımızın tamamını Kayserimizin hayırseverleri yaptırmaktadır. Allah Kayserimizdeki tüm hayırseverlerimizden razı olsun. Onların eksikliğini vermesin. Yapmış oldukları hayırları kabul etsin. Melikgazi Belediyemizde Büyükşehir belediyemizde öyle anlaşılıyor ki hayırseverlerimiz olmasa bu ve benzeri büyük projeleri belediye bütçesinden yapmaları hiç mümkün olmayacak. Çünkü katıldığı bir TV programında sunucu Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a sordu. Başkan İldem bölgesine 300 yataklı bir hastane projesi vardı. Yeri her şeyi hazırdı ne oldu? Büyükkılıç ise ‘Bir hayırsever arıyoruz. Bulunca yapacağız inşallah’ diye cevap vermişti. Yani dememiz o ki hayırsever olmadan belediyelerimiz kendi bütçesinden büyük projeler yapamıyor.  Tüm bu manzaraya bakarak diyoruz ki madem her iş hayırseverler ile yürüyor. O halde seçim yapmaya ne gerek var.”

İlçe Başkanı Aktaş, “En çok hayır yapan hayırseverimizi Büyükşehir Belediye Başkanı, sonrakini Melikgazi Belediye Başkanı diğer hayırseverlerimizi de meclis üyesi yapalım olsun bitsin.” dedi.