Erdoğan´a Kayseri´den tam destek

31.03.2016 10:14:50

Önceki akşam Twitter´da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için açılan ve kısa sürede ülke gündemine oturan ´We love Erdoğan´ yani Erdoğan´ı Seviyoruz etiketine Kayseri´den de destek geldi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ABD ziyareti esnasında Twitter üzerinden vatandaşlar tarafından başlatılan We Love Erdoğan yani Erdoğan´ı seviyoruz etiket kampanyası dakikalar içerisinde dünya gündemine girdi.

Açılan etiket üzerinden binlerce Tweet atıldı. We Love Erdoğan etiketi sadece 1 saat içerisinde "trend topic" listesinde dünya gündemine oturdu.

Önceki akşam başlatılan etikete Kayseri´den de destek geldi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Twitter hesabından ?Biz bu millete sevdalıyız, bu memlekete? Sevdamız Türkiye? başlıklı Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın fotoğrafını paylaşarak Erdoğan´ı Seviyoruz etiketine destek verdi. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da Recep Tayyip Erdoğan´ın fotoğrafını ekleyip We Love Erdoğan etiketini paylaştı.

AK Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki ?Bizim kavgamız bu ülkeye ve bu millete düşmanlık edenlerdir? notuyla Erdoğan´ın fotoğrafını paylaştı.

We Love Erdoğan etiketine destek verenlerden biri de AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel oldu. Karayel ?Fatih gibi hırslı, Kanuni gibi adil, Abdulhamid kadar cefakârsın? diyerek Erdoğan´ın fotoğrafını paylaştı. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de Erdoğan´ın bir fotoğrafını paylaşıp We Love Erdoğan yazarak Erdoğan´ı Seviyoruz etiketine destek oldu.

Haber: Ayşenur Sarıkaya



Anahtar Kelimeler: Kayseri Erdoğan destek