ESNAF VE SANATKARLAR KOCASİNAN´DA

5.05.2016 09:36:57

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, esnaf ve sanatkarları ağırladı. Kısa adı KESOB olan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyeleri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ı ziyaret etti.


Kendisi de esnaf bir ailenin evladı olan Başkan Çolakbayrakdar, Kesob Başkanı Ahmet Övüç yönetiminde gelen heyetle encümen salonunda bir araya geldi. Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyarette, esnaf odaları başkanları kendilerini tanıtıp oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Taleplerini de dile getiren esnaf ve sanatkar odalarının başkanları, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkürlerini ilettiler.
Kesob Başkanı Ahmet Övüç de Başkan Çolakbayrakdar´a desteği için teşekkür ederken çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Bu dönem final yapacağını belirten Övüç, ?Görevi genç arkadaşlara devretmeden evvel büyük bir sanayi sitesinin temelini atarak final yapmak istiyorum? dedi.
Oda başkanlarını tek tek dinleyip, talepleri hakkında notlar alan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak esnaf dostu olduklarına dikkat çekti. Özellikle STK ve meslek grubu temsilcileriyle istişareye büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, ?Şehrimiz eskiden beri istişare ile çalışma noktasında şanslı bir il. Eskiden de istişareye büyük önem verilmiş. Bizde şimdi çalışmalarımızı yaparken istişarenin bereketine inanarak çalışıyoruz. Sizler her biriniz farklı kitlelerle iç içesiniz. Bu anlamda her biriniz kendi alanınızı ilgilendiren kitlelerin ihtiyaçlarını ve taleplerini daha iyi bilirsiniz. Bu yüzden bizlere aktaracaklarınız hizmet kalitemizin artması adına büyük önem taşıyor. Memleketimizin güzelliği olan ve istişare sonucu ortaya çıkan ortak aklı çalıştırarak daha iyi hizmetler vereceğimize inanıyorum? dedi.



Anahtar Kelimeler: ESNAF SANATKARLAR KOCASİNAN