ESNAFIN İSYANI

5.02.2018 09:26:20

Talas İlçesi´nde Çorbacılık yapan Alican Ateş ?Meşhur Çorbacı? isminin yeni açılan çorbacılar tarafından da kullanıldığını görünce çözümü ilginç bir seçimde buldu. İş yerine astığı ilanla gelen müşterilerine başka şubelerinin olmadığını kanıtlamaya çalı

 

 Talas İlçesi´nde Çorbacılık yapan Alican Ateş ?Meşhur Çorbacı? isminin yeni açılan çorbacılar tarafından da kullanıldığını görünce çözümü ilginç bir seçimde buldu. İş yerine astığı ilanla gelen müşterilerine başka şubelerinin olmadığını kanıtlamaya çalışıyorlar. İlanı okuyan müşteriler ise hem memnun kalıyorlar hem de Kayseri zekâsı diye espri yapıyorlar.

Konu hakkında bir açıklama yapan Meşhur Çorbacı Sahibi Alican Ateş:? Talas ilçesinde uzun zamandır hizmet veren müessesemizde, hijyen, kalite ve müşteri memnuniyeti birinci sırada gelir. Bizler bu zamana kadar bu konuda hiçbir taviz vermedik. Fakat son günlerde şehrin başka yerlerinde açılan çorbacılar ve işletmeler bizim adımızı kullanarak bir yerlere varmaya çalışıyorlar. Bizi müşterilerimiz iyi bilir.  Bizde müşterilerimize kendimizi açıklamak için böyle bir duyuru çalışmasına gittik. Bu duyurumuzda müessesemizin Türkiye´nin 81 ilinde, Dünyanın 236 ülkesinde, hiçbir şekilde şubesi yoktur. Yazısı yazdırıp firmamıza gözle görünen yerlere astırdık ?dedi.

Haber: Durdu Aslantaş



Anahtar Kelimeler: ESNAFIN İSYANI