EViNE GELDiN KALK YAVRUM

29.01.2016 10:03:53

Diyarbakır´ın Sur İlçesi´nde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan´nın cenazesi son kez Kayseri´deki evine getirildi. Şehidin annesi Mücessel Erdoğan böyle haykırdı.

Diyarbakır´ın Sur İlçesi´nde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan´nın cenazesi son kez Kayseri´deki evine getirilerek helallik alındı.
Kayseri 1. Komando Tugayı´ndan geçici görev ile Diyarbakır´ın Sur İlçesi´ne giden ve dün bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan´ın cenazesi, Diyarbakır´daki törenin ardından görev yaptığı Kayseri´deki evine getirildi. Şehit Erdoğan´ın cenazesi evinin önüne getirilmesinin ardından Baba Sait Erdoğan ile anne Mücessel Erdoğan gözyaşlarını tutamazken, güçlükle ayakta durdukları görüldü. Burada Kur´an-ı Kerim´in okunmasının ardından Şehit Erdoğan için helallik alınırken, şehidin 5 yaşındaki kızı Eylül Ada´da elindeki bebek oyuncağını bırakmadı. Anne Mücessel Erdoğan, "Kalk evine geldin yavrum" diyerek ağıt yaktı. Şehit Erdoğan´ın cenazesi evinin önünden ayrılırken, anne Mücessel Erdoğan fenalık geçirdi.
Şehit Erdoğan´ın cenazesi, Sivas´ın Divriği İlçesi´nde defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan, Diyarbakır´da düzenlenen törende konuşan Kayseri 1. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın, "Çocuklarınızın intikamını aldık, üzülmeyin, namertleri sevindirmeyin" diyerek şehit ailelerini teskin etti.



Anahtar Kelimeler: EViNE GELDiN KALK YAVRUM