?FETÖ´cü dediler 15 Temmuz gazisi çıktı

3.10.2016 10:15:23

Yozgat´taki FETÖ operasyonu kapmasında 19 kişiye yönelik düzenlenen operasyon Kayseri Şeker ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası´na bağlanmaya çalışıldı.

  Yozgat´taki FETÖ operasyonu kapmasında 19 kişiye yönelik düzenlenen operasyon Kayseri Şeker ile Boğazlıyan Şeker Fabrikası´na bağlanmaya çalışıldı.  Gözaltına alınanların tamamı Şeker Fabrikası çalışanı olarak gösterildi. İşin aslı ortaya çıkınca gözaltına alınanların çoğunun fabrika ile bir bağlantısının olmadığı belirlendi. Gözaltına alınanların çoğunun Kayseri Şeker Fabrikası tarafından işlerine son verildiği anlaşıldı.  Yapılan operasyonun FETÖ´ye ile birlikte Şeker Fabrikası´na bağlaştırılmasına ise anlam verilemedi.

28 Eylül 2016 tarihinde Kayseri Şeker Fabrikasında 2. Fetö Operasyonu olarak servis edilen haberlerin sonrasında işin gerçek yönü anlaşılınca İfadelerin ve göz altıların  ?Şeker İle Alakaları Yok? manşetleri atılmıştı.

Yapılan açıklamada, ?Sayın Cumhurbaşkanımızın dikkat çektiği gibi at izi it izine karıştırılmamalı? denildi.

Açıklama şöyle devam etti, ?Kayseri Şeker´e çamur at izi kalsın kabilinden atılan çamurun izleri, at izinin it izine karıştırılmaması açısından önem arz ediyor.

Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak üzere yola çıkan bir grup bozguncunun 15 Temmuz´da gerçekleştirdikleri saldırı üzerine Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın çağrısıyla Genel Kurmay Başkanlığının giriş kapısına gelerek vatan savunmasında bulunurken helikopterden ateş açılan ateşli saldırı ile  sağ dizinden yaralanan ve Hacettepe üniversitesinde tedavisi gerçekleştirilerek Keçiören Kaymakamlığı Toplum Sağlık Merkezi tarafından ?Gazi´´ ünvanı verilen.  Kayseri Şeker Muhasebeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gazi İsmail Gedik´in bile FETÖ´cü diye lanse edilmesi at izinin it izine karıştırılma girişimi mi sorusunu akıllara getirdi.