FİNAL HAVASINDA GEÇECEK

29.03.2017 15:26:20

Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile zor bir maça çıkacak olan temsşilcimiz Kayserispor´da tek hedef 3 puanla Kayseri´ye dönmek.

 

Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile zor bir maça çıkacak olan temsşilcimiz Kayserispor´da tek hedef 3 puanla Kayseri´ye dönmek.  Kayserispor Asbaşkanı Mehmet Çakmak Uyar, ?Antalyaspor maçı her maçımızda odluğu gibi bir final havasında geçecektir? dedi Çakmak Uyar, ? Gaziantepspor maçında kaybettiğimiz 3 puan hesabımızda yoktu. Önümüzdeki Antalyaspor maçı her maçımızda olduğu gibi bir final havasında geçecektir. İnşallah kazanıp dönmek gibi bir hedefimiz var. Devre arasında kağıt üzerinde düşmüş bir Kayserispor´dan bahsedilirken, bugün geldiğimiz nokta herkes tarafından takdir ediliyor. Futbol Gaziantepspor maçında bize bir şeyi bir kez daha hatırlattı. Maç sahada kazanılıyor. Kağıt üzerinde kazanılmıyor. Antalyaspor maçını da sahada kazanmak için gideceğiz. Kazanıp geleceğimizi düşünüyorum? diye konuştu.
?Mabiala Kayserispor´da kalacak?
Amerika takımı ile anlaştığı yöndeki haberlere de açıklık getiren Mehmey Çakmak Uyar, ?Antrenmana başlamadan Mabiala ile görüştüm. Başkanım ?Kesinlikle böyle bir imza yok, sizinle konuşmadan hiç kimseyle anlaşmam. Ben burada olmaktan çok mutluyum. Sizlerle beraber hiçbir sıkıntım´ yok dedi. Transfer dönemlerinde çok şey söylenir? dedi.

(Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: FİNAL HAVASINDA GEÇECEK