GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ

19.04.2017 12:43:55

Deniz Türüç ve Muammer Yıldırım Gençlerbirliği maçından umutlu. Kayserispor´un başarılı iki oyuncusu Deniz Türüç ve kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım, Gençlerbirliği maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundular.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, Cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçı öncesi oyuncular umut oldu. Deniz Türüç ? Hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz, derken kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım, ?Hedefimiz Gençlerbirliği maçından başlayarak 3 puanlar alarak alt sıralardan tamamen kurtulup yukarılara tırmanmak? dediler.

Gençlerbirliği maçından itibaren çıkışa geçeceklerini belirten kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım, ?Bir kötü gidişatımız oldu, istemediğimiz bir gidişat tabi ki de. Verilen ara bizim için iyi oldu. Bu kötü gidişatı durdurmak için motivasyon açısından biraz moralimiz yerine geldi. Bu hafta Gençlerbirliği maçı var. gerçekten çok iyi hazırlanıyoruz. Hocamızla beraber çok iyi analiz edeceğiz, tekrardan Kayserispor´u istediği noktaya getireceğiz. 3 puan aldığımız maçları tekrardan yaşatacağız inşallah taraftarlarımıza. Hedefimiz Gençlerbirliği maçından başlayarak 3 puanlar alarak alt sıralardan tamamen kurtulup yukarılara tırmanmak? dedi.
Kayserispor´un başarılı Milli oyuncusu Deniz Türüç ise Gençlerbirliği maçının önemine değinerek, ?Çok önemli bir hafta olacak bizim için. Önce Gençlerbirliği ve sonra Alanyaspor´u yendiğimizde çok iyi işler yapmış olacağız, rahatlayacağız. 33-34 puanla ligi bitireceğimizi düşünüyorum. O puanlara ulaştığımızda lig bitmiştir. Hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Takım çok çalışıyor. İnşallah daha iyi çalışıp daha iyi yerlere geliriz? diye konuştu. (Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ