GEÇİŞ DÖNEMİ

16.11.2014 17:41:48

Kayserispor`un daha etkili ve güçlü bir yönetime sahip olması amacıyla başlatılan çalışmalara zaman sağlamak için yapılan kongrede Yücel Şahin, geçiş döneminde başkanlığı üstlendi. Yeni yönetim ilk toplantısında genel kurul kararı alacak.

Kayserispor`da sürpriz bir yönetim iş başına geldi. Ancak, bu yönetimin daha güçlü ve etkili bir yönetim kurulu oluşturulma çalışmaları öncesinde geçiş sürecinde görev yapacağı öğrenildi. Yapılan olğanüstü genel kurulun ardından Kayserispor Resmi İnternet Sitesi`nden yapılan açıklamada Onursal Başkan Mehmet Özhaseki ve Recep Mamur`un çok daha güçlü bir yönetim çalışmalarına zaman kazandırmak amacıyla kongrede görev alan yöneticilerin büyük bir özveri ile bu görevi aldıkları ifade edildi. Kayserispor`un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun yeni bir kongre tarihi belirleyeceği bildirildi. Kayserispor`un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde: "15.11.2014 tarihinde seçilen yönetim kurulumuz; Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki ve Başkanımız Sayın Recep Mamur`un daha etkin ve güçlü bir yapı oluşturmalarına zaman kazandırmak için Kayserispor menfaatleri adına memnuniyetle görev almıştır…
Yönetim Kurulumuz; önümüzdeki günlerde, kendileriyle görüşerek yeni bir kongre tarihi belirleyecektir…
Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur" Öte yandan, geçiş sürecini yönetecek başkan ve yönetim kurulunun belirlendiği olağanüstü genel kurul toplantısında Yücel Şahin başkan seçildi. Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Konferans Salonu`nda düzenlenen kurul, yoklama ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından devam eden kurulda daha sonra yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak oylamaya sunuldu. Tek listenin sunulduğu kurulda, Yücel Şahin`in başkanlık yaptığı liste oy birliği ile kabul edildi. Seçilen listede yer alan asil üyelerde, Yücel Şahin, Oğuz Ortaköylüoğlu, Rıfat Pehlivan, Özhan İnce, Mehmet Delikan, İskender Belük, Ali Çetin, Mustafa Özhaseki, Serdar Maraşlı, Erdem Temizyürek, Mehmet Hızlıer yer alırken, yedek üyeler ise şu şekilde oluştu: "Cemal Gül, Metin Sönmez, Metin Kösedağ, Doğan Havur, Cemil Fener, Mehmet Dinç, Osman Paşa Karaca, Ahmet Akı, Aydın Gölgeli, Yusuf Üge, Mehmet Danlıer."
(Haber: Erhan KAN)