Genç ve Yıldız Kız futbol turnuvaları başlıyor

18.01.2019 12:18:25

2018-2019 Genç ve Yıldız Kız turnuvalarına yapılan başvurular neticesinde belirlenen kulüplerin katılacağı maçlar başlıyor. Bölgesel olarak oynanacak olan Genç ve Yıldız Kızlar müsabakalarında 4 Kayseri takımı yer alacak.

Yıldız Kızlarda maçlar 21 Ocak´ta başlayacak. Yıldız Kızlar mücadelesine Kayseri´den Anadolu Yıldızları, Kılıçaslan Yıldızspor, Gençlerbirliği ve Erenköyspor takımları katılacak. Turnuvanın ilk gününde 21 Ocak Pazartesi günü Argıncık 1 Nolu Saha´da Anadolu Yıldızları-Kılıçaslan Yıldızspor ve Erenköyspor-Gençlerbirliği maçları oynanacak. Açıklanan programa göre karşılaşmaların 24 Ocak Perşembe günü tamamlanması bekleniyor. Genç Kızlarda ise yine 4 Kayseri ekibinin yanı sıra birde Malatya takımı yine grup merkezi olarak Kayseri´de mücadele edecek. Genç Kızlarda yine Kayseri´den Anadolu Yıldızları, Kılıçaslan Yıldızspor, Gençlerbirliği ve Erenköyspor mücadele ederken bu grupta birde Malatya Bayanlar Spor Kulübü yer alacak. Genç Kızlarda maçlar 29 Ocak tarihinde başlayacak ve karşılaşmaların tamamı Argıncık 1 Nolu Saha´da oynanacak. 
Bölgesel oynanacak grup müsabakalarının tamamlanması ve puan cetvellerinin tescil edilmesini takiben, 5 takım bulunan gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, 3 veya 4 takım bulunan gruplarda ise grubu birinci sırada tamamlayan takımlar Genç ve Yıldız Kız turnuvalarında bir üst kademeye yükselmeye hak kazanacaklar.