GESİ VE MOBİLYACILAR SİTESİ DOĞALGAZA KAVUŞTU

20.08.2014 11:23:16

Kayseri'nin doğalgaz dağıtım ve pazarlama şirketi Kayserigaz, gaz arzını her geçen gün artırıyor. Kayseri Mobilyacılar Sitesi ile Gesi Bahçeli Mahallesinin gaz arzını sağlayan Kayserigaz, mevcut doğalgaz ağını genişletiyor.

2003 yılından beri Kayseri ilinin güvenli ve düzenli gaz arzını sağlayan Kayserigaz, yeni projeleriyle Kayserilileri memnun etmeye devam ediyor. Kayserigaz Proje Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre Kayseri Mobilyacılar Sitesi ve Gesi Bahçeli Mahallesi doğalgaza kavuşuyor.

 

Edinilen verilere göre, Mobilyacılar Sitesi için toplam 30 km yatırım öngörülmekte olup, 28 Km’si polietilen ve 2 km’si ise çelik doğalgaz borularından oluşuyor. Bu bölge için ayrıca 2 adet bölge regülatörü imalatı da planlanmıştır. Şu an itibari ile imalatın tamamlanma oranı % 85 seviyesindedir. Bölgede çelik hat imalatı gazlanmış olup, polietilen hatların gazlanması bulunduğumuz ay itibari ile yapılacaktır. İlk etapta doğalgaza kavuşacak ticarethane oranı % 100 oranındadır.

 

Gesi Bahçeli Mahallesi için ise toplam 8,8 km yatırım öngörülmekte olup, 8 km polietilen, 0,8 km çelik doğalgaz borularından oluşuyor. Bu bölgeye 1 adet bölge regülatörü imalatı planlanmıştır. Şu an itibari ile imalatın tamamlanma oranı % 100 olup bölgede doğalgaz arzı sağlanmış bulunmaktadır.  (Haber Merkezi)