GÜLTEPE ÇOK SAĞLIKLI

6.02.2017 13:26:23

Zirve mücadelesi veren Gültepespor hafta sonu oynadığı maçta Sağlıkspor´u Fethi Tekin, Mehmet Akpınar ve Onur Recep Çopur´un golleri ile 3-0 mağlup etti.

 

STAT:  Vali Muammer Güler Stadı

HAKEMLER: Selahattin Günaydın *** Fikret Merih Kılıç *** Halit Karacabay ***

SAHA KOMİSERİ: İlyas Öksüz

 GÜLTEPESPOR: Ebubekir Kara *** Burak Cura *** (Dk.74 Ali Eren **) Yavuz Özbey *** Ozan Horoz *** Mehmet Ali Öncü *** Fethi Tekin *** Emre Zeren *** Emrah Deveci *** Emre Ulu *** Mehmet Akpınar *** (Dk.46 Onur Recep Çopur ***) Seçkin Maraşlı ** (Dk.32  Metin Budak ***)

SAĞLIKSPOR: Bülent Aygün * Emre Alkınoğlu * Eray Kilaborucu * Mehmet Akif Toy * Murat Mağara * Halil Polat * (Dk.87 Ömer Çalışkan *) Ömer Gün * Abdullah Çimen * Sadık Arslan * Besamettin * Emre  Muratdağı *

GOLLER: Dk.36 Fethi Tekin, Dk.41 Mehmet Akpınar, Dk.69 (pen) Onur Recep Çopur (Gültepespor)

KAÇAN PENALTI: Dk.90 Sadık Arslan (Sağlıkspor)

Süper Amatör Küme´nin 17.haftasında hafta sonu Vali Muammer Güler Stadı´nda oynanan Gültepespor ile Sağlıkspor maçı izleyenlere keyifli bir doksan dakika yaşattı.

Vali Muammer Güler Stadı´nda oynanan ve ilk 20.dakikası kıran kırana geçen karşılaşmada ağırlığı koyan Gültepespor 36.dakikada Fethi Tekin ve 41.dakikada Mehmet Akpınar´ın golleri ile ilk devreyi 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. 69.dakikada penaltı kazanan Gültepespor bu penaltı atışını uzun süredir sahalardan uzak kalan Onur Recep Çopur ile gole çevirerek skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmanın 90.dakikasında Sağlıkspor Sadık ile penaltı atışından yararlanamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Gültepespor, Sağlıkspor engelini 3 golle aşarak zirve takibini sürdürdü.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: GÜLTEPE SAĞLIKLI