HACILAR DOLUDİZGİN

27.11.2017 10:00:07

Ligin 10.haftasında Hacılar Erciyesspor oynadığı maçta güçlü rakibi Gültepespor´u Süleyman Yasa (3) ve Tunç Ceyhun´un golleri ile 4-2 mağlup ederek yoluna doludizgin devam ediyor. Sarı-Lacivertliler son 7 maçtır kaybetmiyor. Kıran kırana geçen zorlu doks

 

STAT. Erkilet Stadı 1 Nolu Saha

HAKEMLER: Suha Adıyaman *** Birtan Ekren *** Alihan Çirkin ***

SAHA KOMİSERİ: Mustafa Irmak

GÜLTEPESPOR: Bülent Aygün * Ertuğ Ceyhan * (Dk.46 Umut Üçel *) Okan Yıkılmaz ** Yavuz Özbey ** İsmail Yılmaz ** Seçkin Maraşlı * (Dk.60 Ufuk Güneri *) Recep Onur Çopur ** Mustafa Kaypak * A.Kadir Özocak * Ramazan Durdu * (Dk.40 Ziya Bulut *) Turgut Kıvrak *

HACILAR ERCİYESSPOR: Barış Aksu *** Erdem Demir *** Erden Doğan * (Dk.12 Hilmi ***)  Çağatay Halitoğlu *** Ali Yılmaz *** Abdurrahim Çopur *** Serkan Gök *** İbrahim Kahraman *** Süleyman Yassa **** (Dk.80 Tunç Ceyhun ***)  Yusuf Karaboğa *** Seyit Nerkiz *** (Dk.85 Hasan Özçelik *)

GOLLER: Dk.28.30.45 Süleyman Yasa, Dk.90+4 Tunç Ceyhun (Hacılar Erciyesspor) Dk.47 Onur Recep Çopur, Dk.50 Umut Üçel (Gültepespor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.75 Ufuk Güneri, Dk.90 Umut Üçel (Gültepespor)

Süper Amatör Küme´nin 10.haftasında Gültepespor ile Hacılar Erciyesspor Erkilet Stadı 1 Nolu Sahada kozlarını paylaştılar. Doksan dakikası nefesleri kesen karşılaşmada kazanan 4-2´lık sonuçla Hacılar Erciyesspor oldu. İlk yarısını Süleyman Yasa´nın attığı goller ile 3-0 önde tamamlayan Hacılar Erciyespor ikinci yarıyla birliklte Sarı-Lacivertlilere bir haller oldu. İkinci yarıda iyi başlayan Gültepespor arka arkaya bulduğu goller ile skoru 3-2 yaptı ve kalan dakikalar adına umutlandı. Rakibi karşısında beraberlik golü için bastıran Kırmızı-Siyahlılar kalesinde ise önemli pozisyonlar gördü. Gültepespor´da ilk olarak 75.dakikada Ufuk Güneri direk kırmızı kartla ardından 90.dakika Umut Üçel çift sarı karttan kırmızı kart gördü ve Gültepespor 9 kişi kaldı. Karşılaşmanın sonucu ise Hacılar Erciyesspor Tunç söyledi. Frikikten attığı şı golle maçın sonucunu tayin eden Tunç Ceyhun takımının 4 golünü kaydetti. Bu golden sonra maçın hakemi Suha Adıyaman son düdüğünü çalarak karşılaşmayı bitirdi. Son 7 maçtır kaybetmeyen Hacılar Erciyesspor puanını 16 yaparken Gültepespor ise 16 puanda kaldı. (Haber-Fotoğraflar: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: HACILAR DOLUDİZGİN