HALK OTOBÜSÇELERİNDE NELER OLUYOR?

25.08.2014 10:52:35

Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası eski Başkanı Ali Aslan, olağanüstü genel kurula gidilmesi için imza toplamaya başladı.

Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası’nın 600 üyesi bulunmaktadır. Odanın olağanüstü genel kurula gidebilmesi için 151 üyenin imzasının gerektiğini belirten Ali Aslan, “142 üyenin imzasını toplamış bulunmaktayım. 10 üyenin daha imzasını aldıktan sonra oda olağanüstü genel kurula gidecektir” dedi.

Ali Aslan’ın olağanüstü genel kurul yapılması için imza toplamasının ardından Ahmet Erkan, üyelerine, “Bir önceki yönetimin 2013 yılına ait bütün gelir giderleri bilir kişi tarafından incelenmiş olup, incelemeler sonucunda çıkan eksiklik toplam 17.442,94 TL’dir. Bu eksikliğin önceki yönetim tarafından ödenmesi amacıyla noter tarafından ihtar çekilmiş olup, ödenmediği taktirde savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır. Esnafımızın bilgisine” mesajını çekti.

Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası eski Başkanı Ali Aslan, Başkan Ahmet Erkan tarafından yapılan bu açıklamanın asılsız olduğunu dile getirdi.

 Ali Aslan, yaptığı açıklamada, “8 aydır Ahmet Erkan’ın dile getirmediği 17 bin TL’lik bu açık. Benim imza toplamamın ardından dile getirilmiştir. 8 aydır olmayan açık imza toplamamın ardından neden patlak verdi. Şimdi Sayın Ahmet Erkan’a soruyorum. Sen 17 Bin TL’lik açığı neye dayanarak çıkardın. Göreve geldiğin günden bu yana esnafımız ve vatandaşlarımız adına ne tarz hizmette bulundun. Böyle bir açığın olduğunu neden ilk ağız olarak beni arayıp sormadın. Ödememi neden istemedin de şahsımı karalama gibi bir tutum sergileyerek oda üyelerine mesaj atma gereği duydun? Bu iddia ettiğin 17 bin TL’lik açığı Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi mercilerinden değil de şahsına yakın muhasebeciler tarafından neden çıkarttın?”

Ali Aslan, yaptığı açıklamada, Sayın Erkan’ın yaptığı sadece şahsımı ve başkanlık dönemindeki yönetimimi yıpratma politikasıdır. Kendisi hakkında gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacağım. 17 bin TL’lik açık varmış gibi gösterdiği ve üyelere attığı bu mesaj gerçeği yansıtmamaktadır. İftiradan ibaret olan bu mesaj, şahsımı karalamaktadır ve bu yüzden Ahmet Erkan hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağım” dedi. (Haber: Durdu Aslantaş)