Tarih: 07.04.2016 11:07

HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ!

Facebook Twitter Linked-in

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Kayseri  İl Başkanı Mete Eke, olağanüstü kurultay için harcanan çabaların ülkücü camiaya hayır getirmeyeceğini ifade etti. Eke, ?Kurultay takvimi bellidir ve işlemektedir. O Tarih, 2018´dir? dedi.

  Türkiye´nin terör kıskacıyla yaşamak zorunda bırakıldığı bir dönemde, MHP´nin enerjisini olağanüstü kurultay çabalarıyla harcaması ve Ülkücü camia arasında ayrılık-gayrılık yaratılmaya çalışılmasının hiçbir faydası olmayacağını belirten  eski MHP İl Başkanı Eke, ?Liderimiz, sayın  Devlet Bahçeli´dir. Bize düşen liderimiz ile birlikte bu yolu yürümektir? dedi.

  Eke, ülke konjonktürünün MHP´ye hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğu dönemde, ?olağanüstü kurultay? söylemlerinin yersiz ve gereksiz olduğunun altını çizerek, şunları söyledi:

   ?Türkiyemiz felaket üstüne felaket yaşıyor. Adeta ölümle imtihan ediliyoruz. Acılara gömülmüş, gözyaşlarıyla boğulmuş bir Türkiye gerçeğiyle yüz yüzeyiz. Dün yapılan vahim hatalar; bugün mermi, bomba, mayın ve düşmanlık olarak önümüze koyuluyor. Dün atılan yanlış adımlar; bugün ihanet, melanet ve rezalet serisine dönüşüyor. Milli Mücadele yıllarında dahi görülmemiş bir fitne kuşatması altındayız. Hal böyleyken, kalkıpta ?MHP´de olağanüstü kongre isteriz? diye yola çıkmanın izah edilebilir bir yanı yoktur. Kongre zamanı geldiğinde-o tarih 2018´dir- varsa adaylar çıkarlar, alınacak sonuca da her Ülkücü saygı duyar.?

 Türkiye Cumhuriyeti´nin ve Türk Milliyetçiliği´nin ayakta kalan tek gerçek kalesi MHP´nin 47 yıllık şerefli mazisiyle bu günlerin üstesinden geleceğine vurgu yapan Eke, sözlerini şöyle noktaladı:

  ?Milliyetçi Hareket Partisi birilerinin oyuncağı olmayacak kadar kutlu ve kutsaldır. Bizlere düşen bir nefer olarak cennet-mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş, liderimiz Devlet Bahçeli´nin işaret ettiği yolda yürümektir. Başka söze hacet de yoktur??




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —