Hasan Şahan´da asfaltlama!

23.08.2016 09:03:12

Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte kış yağışlarından ve doğalgaz çalışmalarından zarar görmüş cadde ve sokaklardaki bakım onarım çalışmalarına hızla devam ediyor.

n Öncesinde Bahçelievler ve Âşık Seyrani Mahallelerinin tüm sokak ve yollarında deforme olmuş yerleri Belediye ekipmanlarıyla patlatan, toprakla doldurup tesviyesini yaptıktan sonra yolu sıcak asfaltla kaplayan ekipler, son olarak Reşadiye Mahallesine bağlı briket ocakları mevkiinde de asfaltlama çalışmalarını tamamladıktan sonra Hasan Şahan Mahallesindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Cabbar ?Cumhuriyet Caddesinde Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile devam etmekte olan alt yapı çalışmaları devam ederken bir yandan da alt yapısı tamamlanmış olan yerlerin asfaltlama çalışmaları program dahilinde devam etmektedir. Bahçelievler, Aşık Seyrani ve Reşadiye Mahallelerinde çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz Hasan Şahan Mahallesinde çalışmalarını devam ettirmektedir. Sonrasında Arı Mamak mevkii olmak üzere çalışmalar hızla devam edecektir? dedi.



Anahtar Kelimeler: Hasan Şahan asfaltlama