"HİZMETE SEVDALI BİR EKİBİZ"

25.09.2014 11:21:21

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hizmete sevdalı bir ekip olduklarını belirterek, ilçelerde tespit edilen sorunlarla ilgili projelerin tamamlandığını ve ihalelerin yapılmaya başlandığını söyledi. Başkan Özhaseki, birkaç yıl içinde ilçelerde so

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, hizmete sevdalı bir ekip olduklarını belirterek, ilçelerde tespit edilen sorunlarla ilgili projelerin tamamlandığını ve ihalelerin yapılmaya başlandığını söyledi. Başkan Özhaseki, birkaç yıl içinde ilçelerde sorun kalmayacağını belirtti.

   Büyükşehir Belediyesi`nin her ay bir ilçede gerçekleştirdiği yatırım toplantısı bu ay Akkışla`da yapıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

    Program öncesi Akkışla Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkmen Evi`nin açılışı yapıldı ve ardından toplantı burada gerçekleştirildi.

     Yapılan toplantıyla gidilen ilçe ile ilgili proje ve yatırımların gözden geçirildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ayrıca bu toplantılarda diğer belediye başkanlarıyla da bir araya gelip acil ihtiyaçların ele alındığını söyledi. Akkışla ilçesine bir sene içinde beş kez geldiğini ve tüm ilçeleri en az beş kez ziyaret ettiğini dile getiren Başkan Özhaseki, "Bu ziyaretlerdeki amacımız ilçelerin sorunlarını tespit ederek, işe nerden başlayacağımıza karar vermek. Bize verilen görev bittiğinde insanların karşısına çıktığımız zaman yaptıklarımızı değerlendireceğiz. Tavuğun cücüğünü güzün sayarlar. Birkaç sene içinde sorunların hepsini çözeriz. Biz hizmetleri severek yapan hizmet sevdalısı bir ekibiz. İnşallah bizim dönemimiz ilçelerimiz için bir fırsat dönemi olur" dedi.

   Başkan Özhaseki`nin açıklamasının ardından Büyükşehir Belediyesi bürokratları kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili Akkışla ve bağlı mahallelerinde yapılacak yatırımlardaki son duruma ilişkin bilgiler verdiler. Yapılan açıklamalarda Kesdoğan içme suyu hattı, kadın ve gençlik merkezi, pazaryeri gibi yatırımların projesinin hazırlanmakta olduğu ve Ocak ayında ihalelerin yapılarak birkaç yıl içinde tüm projelerin tamamlanacağı belirtildi.

      AK parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de yaptığı açıklamada Akkışla`ya 10 yataklı hastane yapılacağını söyledi.

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, milletvekilleri ile birlikte kış hazırlığı yapan Akkışlalı hanımları da ziyaret ederek kolaylık diledi. Bir süre bazlama yapılan çadırda Akkışlalı hanımlarla sohbet eden Başkan Özhaseki, bir ara eline oklavayı alarak bazlama hamuru açtı.