?İYİ EĞİTİM ALMAK ÖNEMLİ?

13.06.2015 09:57:27

2012 yılında Organize Sanayi Bölgesine kurulan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi´nde (METEM) karne dağıtım töreni düzenlendi.

 

 

 

Törene Vali Vekili Mustafa Masatlı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Bir yıl içerisinde gösterdikleri başarılardan dolayı takdir ve başarı belgesi alan öğrencilere çeyrek altın ve kitap hediye edildi.

Hediye takdiminden önce kısa bir konuşma yapan Mustafa Masatlı, bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldiğini belirterek, ? Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Başarı sınırının altında kalan öğrencilerimizde kendilerini üzmeyip, önümüzdeki sene için daha istikrarlı çalışmalarını tavsiye ediyorum. Okul başarısı da önemli elbette ama öncelikli olarak iyi birer vatandaş olmanızı istiyoruz. Bunun içinde elbette iyi bir eğitim almak önemli bir husus. Metem elbette çok önemli, bizim ülkemiz genç bir nüfusa sahip. Ara elemanda çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor şehrimizde. Mesleki teknik eğitim okulları da bu ara elamanları karşılamak için kurulmuş okullardır. Kayseri gibi bir sanayi şehrinde buradan mezun olacak öğrencilerimiz büyük önem taşımaktadır? dedi. 

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 

 



Anahtar Kelimeler: