KAFKAS TAKVİYELERE BAŞLADI

5.07.2017 11:08:51

2017-2018 sezonunda Birinci Amatör Küme´de mücadele edecek olan Kafkasspor takviyelere başladı.

Yeni sezonda Birinci Amatör Küme´de şampiyon hedefi ile sezon başlayacak olan Kafkasspor´da Mehmet İlhan´ın takımdan ayrılmasından sonra takımın başına gelen genç antrenör Volkan Bektaş, transfere hızlı başladı. Birinci Amatör Küme´de bu sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak Kafkasspor, transferlere hız verdi. Yeşil-Beyazlı ekip, yeni hocası Volkan Bektaş´ın raporu doğrultusunda Tomarza Belediyespor´dan Kayhan Yılmaz ve Ürgüpspor´dan Türker Akçakaya´yı transfer etti. Kafkasspor, son günlerdeki hareketli günlerine devam ediyor. Hoca değişikliği yapan ve takımı genç antrenör Volkan Bektaş´a emanet eden Yeşil-Beyazlı ekipte şimdi ise gözler transferlere çevrildi. Önemli oyuncuları kadrosuna katan ve katmaya devam edecek olan ekip, ilk olarak deneyimli isimleri transfer etti. Son olarak Tomarza Belediyespor´da forma giyen sol bek-sol açık Kayhan Yılmaz yeni sezonda Kafkasspor ile anlaşma sağladı. Daha önce Hacılar Erciyesspor, Yeni DSİ, Erkiletspor ve Kayseri Yolspor formaları giyen Yılmaz, en son Tomarza Belediyespor formasını terletmişti. Bu sezon ise Kafkasspor ile anlaşan tecrübeli isim, 2017-2018´de Yeşil-Beyazlı takımın formasını giyecek. Kafkasspor´da bir diğer transfer ise Türker Akçakaya oldu. Ürgüpspor´dan kadroya dahil edilen Akçakaya, daha önce Hacılar Erciyes, Tomarza, Kayseri Yolspor, Erkiletspor ve Yeni DSİ formaları giymişti. Yeni sezonda Kafkasspor ile anlaşan Akçakaya, şampiyonluk hedefleyen takıma katkı verecek.

Bektaş: Takviyeler sürecek!...

Kafkasspor´un çiçeği burnunda antrenörü Volkan Bektaş, transferlere devam edeceklerini söyledi. Bektaş," Yeni sezon çalışmalarımız sürüyor. Şimdilik transferleri hallediyoruz. 2 önemli ismi kadromuza kattık. Kayhan Yılmaz ve Türker Akçakaya. Çok tecrübeli isimler. Takıma çok şey katacaklarına inanıyorum. İlerleyen günlere transferlerimiz sürecek. İyi bir kadro kurarak sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak istiyoruz. Bu sezon Kafkasspor sezonu olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Güzel günler bizleri bekliyor" dedi.

Alt yapıdan 5 isim A takımda?

Kafkasspor bu sezon alt yapıdan 5 oyuncuyu A takıma çıkardı. Genç takımdan Erhan, Emre, Batuhan (kaleci), Abdulsamet ve Ömer yeni sezonda A takım kadrosunda yer alacaklar. Volkan Bektaş´ın takımın başına gelmesinden sonra alt yapıda başarılı olan oyuncuları A takıma dahil etmesi ve bu oyunculara yeni sezonda zaman zaman forma şansı vermesi bekleniyor. Geleceğin Kafkasspor´unda forma giyecek olan bu genç oyuncular ise verilen görevleri en iyi şekilde değerlendirmek istiyorlar.

(Haber-Foto: Memduh BORAZAN)



Anahtar Kelimeler: KAFKAS TAKVİYELERE BAŞLADI