Kamp Başladı

27.08.2017 17:00:55

Real Çelik?Kapıspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Cumartesi günü Avanos´ta kampa girdi. Takım kamp boyunca 3 hazırlık maçı oynayacak

Real Çelik Kapıspor, haftasonu yaptığı imza töreninin ardından yeni sezon hazırlıkları kapsamında Avanos´a kampa gitti. Tam kadro olarak yola çıkan kafilede keyifler yerindeydi. Avanos Avrasya Otel´de 5 gün sürecek olan kamp çalışmalarında Mavi-Beyazlı takım 3 hazırlık maçı oynayacak. Günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanacak olan takıma Antrenörler Emre Çelik ve Eren Çalapverdi nezaret edecek. İlk çalışmasını Cumartesi günü gerçekleştiren takım, dün ise sabah kahvaltısında son derece neşeli anlar geçirdi.?Kamp boyunca oynanacak olan hazırlık maçları ile birlikte yeni sezona hazırlanacak olan Real Çelik Kapıspor, arefe günü kampı noktalıyıp ilimize dönecek.

Terzilioğlu´ndan açıklama

Real Çelik Kapı Fabrikası Sahibi Mehmet Akif Terzilioğlu, spora verilen desteğin türk gençliğine verildiğini söylerken, ´´Bu sezon futbola destek vererek, Kayseri´de eksikliği hissedilen sponsor konusunda onemlu bir adım attık. Bunun diğer firmalarada örnek olmasını istiyoruz. Spor verilen destek, geleceğe daha güvenli bakabilmek adına gençlerimize önemli bir hizmet olduğunu düşünüyoruz.?Takımımızın centilmence, fair-play kuralları çerçevesinde hedefine ulaşacağımıza inanıyoruz. Kampta oyuncularımız yeni sezona hazır hale gelecek. Bizlerde kendilerine her türlü desteği sağlayacağız. Türk sporuna desteğimizi sürdürmekte kararlıyız´´ diye konuştu. 



Anahtar Kelimeler: Kamp Başladı